Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hosszú túrán, normális közlekedéssel nem úgy kajál a motor mint amikor a Bükkön keresztül vereti neki az ember,olyankor nekem se 4 liter az átlag
ja csak ha kiengejük összemocskol mindent csapkod a sáros farkával és a fal is meg minden olyan lesz...
A kutya talpának a sár természetes. Összeganajozza ugyan magát,de majd megszárad és lepereg,a természetben is így van ez. Beton,térkő,egyéb kemény anyag nem a legjobb,de láttam már autókereskedésben tiszta zúzottkövön is kutyát tartani.
az biztos jó lehet.. én egyszer voltam kocsival, síelni voltunk akkor de szívesen kimennék motorral. de nemhiszem hogy nekem 8 ból kijönne. talán a duplájából..
Szeretek a környéken is motorozni, de nem köt le hosszú távon. Egy egész napos Tátra túra élményét nem tudja hozni a helyben motorozás. De az meg idén még a kb 4 literes túraátlaggal is 8e lesz csak benzinköltségben.
te figyu má! látom ki van rakva a kutyusnak a kifutó térkővel vagy mivel.. nem rosz az neki? mert mi is csináltunk kenelt de ha esik a zeső sárba ven szegény ki kéne rakni valamivel. jóez ?
Itt nincs off szerintem

de amugy buzik ezek a moderátorok, szarnak mindenre hogy egyék ki a vetést
Benzin témához csak annyi, hogy már agyalok az ukrán üzemanyagellátáson:) 18km-re a határtól szerencsésnek mondhatom magam! :) már csak egy megbízható forrás kell!
Bocs az off-ért, de a sportmotor moderátorainak segítőkészsége egyenesen "csodálatos" a galériában leírtam mi a problémám, ha esetleg vki tud segiteni azt megköszönném!
No,ha kész lesz, adok érte vagy két kilót,csak,hogy szabadulj már meg tőle.
adok neki még egy esélyt immáron századszorra
mi történt?bomba robban? vagy ki árúsítod és végre veszel egy MOTORT?
szétesett a labanc
Én eddig is maradtam ilyen 150km-es távokon belül,ezután lehet,még ez a kör is szűkülni fog...
Tavaly se volt sok motorozás, se az idő nem volt jó, se a büdzsé nem állt jól Az idén már most látszik hogy nem nagyon lesz motoros túrázás.
Eddig sem volt egy olcsó hobbi a miénk,de most már lassan a tankolás lesz a legköltségesebb része a dolognak. Azért nem volt ez mindig így... 4-5 tank benya árából már egész normális bőrdzsekit lehet venni a nyáron,ha ezek a jóslatok beigazolódnak. És sajna,nem a dzsekik ára megy le
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=2109&session_id=Q/alYq9OIx
E12749&g=motor_cikk
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ezaövé hirdetés asszem.
jól van, majd..

maéccaka lehet szétborítom

minden részét javítani kell valami apróság miatt

teljesen atomjaira kell szedni

majd lövök képet
Szerintem nincs, de tökömtuggya, mindig hoznak-visznek valamit.
jó. de én csak akkor hívom ha már össze állt hogy pontosan mi kell...
palcseeval már beszéltem váltóhoz vannak cuccai de van ami nincs ... neked csak azért mondtam mert ha nincs 620hoz akkor nem is hivom .
He egyszerűbb, ha felhívod, mostanában nem menek feléje.
ne is nézz TV_t

COMEDY CENTRAL-t nézz
Jaaaaaaaaaaaaa, bocs, nemnézek tvt.
ha nagyon ráérsz, vagy találkozol a spanoddal, rákérdezhetnél 101es LC4 dugója nincsen e vagyis az ugy 101 hogy 100.94 a körüli kéne meg a 620 ba váltóalkatrész meg dekli meg pár szirszar. Multkor csak 600asa volt