Mármint mit szeretnél megtanulni, hogy hogyan szerezz be alkatrészt minél hamarabb hónapok alatt, vagy a házi szerelés csinyját binyját akarod megtanulni?
Az ára az nagyon kedvező. A garancia is egy jó dolog. Egyvalamit azért jó ha észben tartasz a vételnél. Ez a motor addig ér valami kis aprópénzt amíg gari van rajta. Amint lejár, gombokért vagy két tábla Milkáért sem biztos hogy egyszerű lesz túladni rajta, nemhogy értelmes pénzért.
A Majesty ugyan robogó meg nincs rajta váltó, de mivel én alapvetően ingázni használtam, nem érdekelt. Ami viszont tuti hogy a kis kerekeit leszámítva, kicsit lestrapált, olasz importos gépként egy 6-7 évvel fiatalabb és sokkal kevesebbet futott Hyosung 250-es Aquilára ráülve rendesen éreztem ahogy az a szegény koreai izé csuklik-nyeklik alattam, a futóműve a lestrapáltabb Majestyhez képest valami betegágyból lett átműtve (pedig a Majestylé sem egy hűdehajde állapotú már) és hogy az egész egy olcsó valami ami ugyan jól néz ki, de nagyjából itt meg is áll a tudomány.
Az meg hogy óra szerint mi mennyivel megy, egy dolog. A DL-em óra szerint 100-al kavar és 92-t mutat a GPS. Minél gyorsabb a tempó, annál pontatlanabb. .
én meglátásom is az hogy hazudik a gyerek a blokkal kapcsolatba csak jó reklám neki na mindegy én csak tanulomotornak akarok majd egyet arra meg jó utána meg majd veszek valami jappánt
Akikkel beszélgettem ilyesmikről,azok még a Hyosungról sincsenek elragadtatva,pedig az itt már egy bevezetett márka. Én személy szerint vagy kétszer mentem egy GT 650-nel, hááát attól sem voltam elragadtatva. Menni még ok, de megállni... Fúúúj ,de szar féke volt.
most vett haverom 2 kilóért miskolcról egy kétkör lámpás jó állapotú CBR 400at. na az ahasználható. többet látok abban a 20 éves gépbe mint egy fél éves kinai cuccba.
hát én ezt a 130-at a netröl olvastam a gyár adatai de akitöl a motort akarom venni az is mondta hogy kiviszi a 130-at meg jópár forumon olvastam hogy igaz. jó a mayesti az robogó jó hogy nem olyan mint egy váltos motor és amugy 210 ezer fél éves a qlink ss125 és 1800 km meg még másfél év garancia
Azért lassan kína is tud profukálni minőségi dolgokat. Épp most újítottam be egy új telefont. 36e-ért Dominóban Androidos telót adtak olyan cuccokból összerakva amiért egy nevesebb gyártónak van képe 100e felett kérni. Persze a nevesebb ggyártó készülékén ugyanúgy a Mad in China szerepel. magam is meglepődtem a telón, mert én se vártam túl sokat tőle.
Más kérdés hogy a motorjaik az anyagok miatt amiket felhasználnak eléggé hitványak. Ugyanakkor szélsebesen fejlődnek...
Neeem nem mentem még ilyennel, csak a supermotojukról olvastam egy kis tesztet pár hónapja. Annyira nem írták le, de az tény hogy én semmiképpen nem vennék ilyen féléket.
Azért az a 130-as vég egy 4T 125-től érdekes lenne. Még a 250-es 4T egyhengeres Majestym se ment 130-at óra szerint szinte sose. 22 lóerővel
Nemtom mi pénzt kérnek érte és hogy mire szeretnéd használni a motort, de nem biztos hogy egy ilyen kínai masina a megoldás rá.
jó. de a tomos az nem kínai vagy taiwani márka, annak viszonylag van neve, szivattyút meg ilyen szarokat gyártanak már vagy 30 éve. nem csak ilyen fereszeműek által fröcsöntött szar
A Majesty ugyan robogó meg nincs rajta váltó, de mivel én alapvetően ingázni használtam, nem érdekelt. Ami viszont tuti hogy a kis kerekeit leszámítva, kicsit lestrapált, olasz importos gépként egy 6-7 évvel fiatalabb és sokkal kevesebbet futott Hyosung 250-es Aquilára ráülve rendesen éreztem ahogy az a szegény koreai izé csuklik-nyeklik alattam, a futóműve a lestrapáltabb Majestyhez képest valami betegágyból lett átműtve (pedig a Majestylé sem egy hűdehajde állapotú már) és hogy az egész egy olcsó valami ami ugyan jól néz ki, de nagyjából itt meg is áll a tudomány.
Az meg hogy óra szerint mi mennyivel megy, egy dolog. A DL-em óra szerint 100-al kavar és 92-t mutat a GPS. Minél gyorsabb a tempó, annál pontatlanabb. .
http://www.hasznaltauto.com/mo...
neeemigazz ( csak a fele )
Más kérdés hogy a motorjaik az anyagok miatt amiket felhasználnak eléggé hitványak. Ugyanakkor szélsebesen fejlődnek...
Nemtom mi pénzt kérnek érte és hogy mire szeretnéd használni a motort, de nem biztos hogy egy ilyen kínai masina a megoldás rá.