Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint mit szeretnél megtanulni, hogy hogyan szerezz be alkatrészt minél hamarabb hónapok alatt, vagy a házi szerelés csinyját binyját akarod megtanulni?
Az ára az nagyon kedvező. A garancia is egy jó dolog. Egyvalamit azért jó ha észben tartasz a vételnél. Ez a motor addig ér valami kis aprópénzt amíg gari van rajta. Amint lejár, gombokért vagy két tábla Milkáért sem biztos hogy egyszerű lesz túladni rajta, nemhogy értelmes pénzért.
A Majesty ugyan robogó meg nincs rajta váltó, de mivel én alapvetően ingázni használtam, nem érdekelt. Ami viszont tuti hogy a kis kerekeit leszámítva, kicsit lestrapált, olasz importos gépként egy 6-7 évvel fiatalabb és sokkal kevesebbet futott Hyosung 250-es Aquilára ráülve rendesen éreztem ahogy az a szegény koreai izé csuklik-nyeklik alattam, a futóműve a lestrapáltabb Majestyhez képest valami betegágyból lett átműtve (pedig a Majestylé sem egy hűdehajde állapotú már) és hogy az egész egy olcsó valami ami ugyan jól néz ki, de nagyjából itt meg is áll a tudomány.
Az meg hogy óra szerint mi mennyivel megy, egy dolog. A DL-em óra szerint 100-al kavar és 92-t mutat a GPS. Minél gyorsabb a tempó, annál pontatlanabb. .
szerintem úgy tette fel a kérdést hogy úgyis megvesz (nem bántásból de = ) csak mostmár legalább tudja hogy szart vesz!
Asszem, a vélemények megvoltak. Kell még neked ilyen motor?
én meglátásom is az hogy hazudik a gyerek a blokkal kapcsolatba csak jó reklám neki na mindegy én csak tanulomotornak akarok majd egyet arra meg jó utána meg majd veszek valami jappánt
Nem áll szándékomban.
jujj ne bántsd szegény gyereket
Ezeket azért írják hogy a hülyéknek hamarabb eltudják adni ezeket a motorokat.
irni mindent lehet hirdetésbe
Akikkel beszélgettem ilyesmikről,azok még a Hyosungról sincsenek elragadtatva,pedig az itt már egy bevezetett márka. Én személy szerint vagy kétszer mentem egy GT 650-nel, hááát attól sem voltam elragadtatva. Menni még ok, de megállni... Fúúúj ,de szar féke volt.
itt olvastam azt hogy az ss125-be honda blokk van:

http://www.hasznaltauto.com/mo...
yami blokkal jólehet, csak a köret más
Én qlink sm 125 tesztet olvastam, arra írtam. A tomos sm 125 szerintem elég pofás meg jó hangjuk is van. Kis szaladgálósnak elfogadnék egyet.
most vett haverom 2 kilóért miskolcról egy kétkör lámpás jó állapotú CBR 400at. na az ahasználható. többet látok abban a 20 éves gépbe mint egy fél éves kinai cuccba.
CRM125 /160 polini 145 km/h max 50es papirral 30as táblánál

neeemigazz ( csak a fele )
kajak még nekem is van egy benzinmotoros tomos szivattyúm
Én haverom xt 125-ösével órája szerint 132km/h-t húztam ki belőle. Igaz az mégis csak Japó gép.
ja a tomosról én is olvastam. aranyra van festve a teló mintha öhlnis lenne
hát én ezt a 130-at a netröl olvastam a gyár adatai de akitöl a motort akarom venni az is mondta hogy kiviszi a 130-at meg jópár forumon olvastam hogy igaz. jó a mayesti az robogó jó hogy nem olyan mint egy váltos motor és amugy 210 ezer fél éves a qlink ss125 és 1800 km meg még másfél év garancia
Azért lassan kína is tud profukálni minőségi dolgokat. Épp most újítottam be egy új telefont. 36e-ért Dominóban Androidos telót adtak olyan cuccokból összerakva amiért egy nevesebb gyártónak van képe 100e felett kérni. Persze a nevesebb ggyártó készülékén ugyanúgy a Mad in China szerepel. magam is meglepődtem a telón, mert én se vártam túl sokat tőle.
Más kérdés hogy a motorjaik az anyagok miatt amiket felhasználnak eléggé hitványak. Ugyanakkor szélsebesen fejlődnek...
Mégoszt szivattyú.
Neeem nem mentem még ilyennel, csak a supermotojukról olvastam egy kis tesztet pár hónapja. Annyira nem írták le, de az tény hogy én semmiképpen nem vennék ilyen féléket.
Azért az a 130-as vég egy 4T 125-től érdekes lenne. Még a 250-es 4T egyhengeres Majestym se ment 130-at óra szerint szinte sose. 22 lóerővel
Nemtom mi pénzt kérnek érte és hogy mire szeretnéd használni a motort, de nem biztos hogy egy ilyen kínai masina a megoldás rá.
jó. de a tomos az nem kínai vagy taiwani márka, annak viszonylag van neve, szivattyút meg ilyen szarokat gyártanak már vagy 30 éve. nem csak ilyen fereszeműek által fröcsöntött szar
van valami véleményed a Q-link ss125-röl vagy ismered legalább? vagy mentél már olyannal?