Ma vittem/vittük szervízbe. casco fizeti a 90%-át. Hát az, hogy cserélnek sok mindent és mivel márkaszervíz + gyári cuccokat pakolnak bele. Mikor a csávó kiszólta, hogy a 1db lámpa 40 ropi, fülem ketté állt hűtő, klímahűtő, 2lámpa, motorháztető, lökhárító, meg még 1-2apróság...
ÁÁÁ ne azt nézd amiket az eladók írnak, mert legtöbb elvan varázsolva és akkorát kamuzik. Meg azt hiszik hogy ha átbasszák a másikat akkor jobban eltudják adni. zxr 250bandit 250
Az lehet de a Bandit meg a zxr között közel 10LE különbség van és azért van némi különbség teljesítményben ilyen kis köbcentinél.....na meg az egyik túrasport,a másik meg a szupersport kategóriába sorolható...magyarul a zxr jobban ki van hegyezve... Ez csak az én véleményem...
Hyosung GT250 idomos vagy pucér ízléstől függően. Szép hang,alul is van némi kraft,mérete is fehér embernek való. Esetleg Suzuki GS500 25kWos papírral.
Nemtom a S4ek karakterisztikája mennyire jön be neked, sztem próbálj ki egyet minden szóba jöhető mociból nehogy csalódás legyen a vége.
Hát de ezek nagyjából ugyanazt tudják. Picivel tud kevesebbet a kis bandit, de nem számottevő nagyon. zxr, cbr, fzr, bandit, hornet nagyjából egy kalap alá lehet őket venni.
Nekem a zxr 250 órája szerint 190-et tudott. Tartósan utazóba 120. Ha ez nem elég avagy szar akkor bennem van a hiba. Ettől többet várni egy 250-estől őrültség. Ha még egy MZ 250-ről lenne szó azt mondom oké nem megy stb stb.
Azért az túlzás hogy jól megy....akkor már inkább a zxr....kicsit idegesebb mint a bandit....A hangja jó nem mondom csak van itt egy srác akinek az van,és mikor megérkezik vele és messziről azt hisszük hogy valami nagymotor jön akkor viccesen érkezik vagy százzal hang meg háromszor akkora....nekem az fzr 400 volt ilyen..azt hitték valami gsx-r jön...csak a tempó nem stimmelt a hanghoz....
0:40 :)
ha zsebből kéne 150 ből is meg lehet tudom sajna kétszer rongáltam le az astrát. lámpát 10 ezer alatt lehet venni. nem használtat..
Nemtom a S4ek karakterisztikája mennyire jön be neked, sztem próbálj ki egyet minden szóba jöhető mociból nehogy csalódás legyen a vége.