Edelény-Szendrő-Szendrőlád-Szalonna-Perkupa(Szegagafalva )-ezután egy balos- Szin - no,és ennek a túlvégén meg is érkeztél a "gyíkodhoz" . Ezek után Szinpetri-Jósvafő-Aggtelek, és aztán egy másik úton Ragály felé vissza K.Barcika felé. Ha a Mátyás Király,ésatöbbi fa szobrot is meg akarod nézni,akkor már Aggteleknél át kell ruccanni Slovenskéba. Jó kis túra ez,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szintén utolsó sor: 100 paci + kb 260kg / vs 62 paci + 130 kg... A köztünk lévő súlykülönbözet meg szerintem ki is egyenlítette a mérleg nyelvét,úgyhogy asszem köbö egál Ja, nyomjál le a cuccal a Bükkben.
Debizony,az. Két lyuk is van rajta. Egy,ahol belemegy,egy,meg,ahol majdnem ugyanolyan tempóban el is távozik némi hang,füst,és mozgási energia kíséretével.
Egy tank bőven elég volt. Járattam a bitang dögöt. Olyankor kevésbé bélpoklos. Beéri 7-8 lityivel. Tavalyelőtt viszont,mikor a Poprád feletti hegyekbe igyekeztünk,Putnokon még azért telenyomtam,biztos,ami biztos. Amúgy meg a tank 17 l. ,és 11-et eszik. Nem nehéz képlet.
Az már aztán kész. Nem nagyon van időm mostanában foglalkozni vele. Január meg maga a horror. Csak kötelezőből négy db éves díjat kell most kinyomni,úgyhogy meló ezerrel. Pedig csak ki kéne kapnom a blokkot,bevinni a kazánházba melegre,és a Maxxpoweres Joe átfésülné nekem. Majd február elején rászánom magam. Amúgy meg működik, csak a hangjában van valami,amit szeretnék inkább nem hallani.
teletankolva vagy 210 kg kb de szerintem anyise
G275KG
G=saját tömeg
F1 345KG
F1=EGGYÜTTES TÖMEG
ÉN EZT ÍRTAM ,N NEM LÁTOM SEHOL,HOGY 260KG
185 kg az F2
( vagyis remélem )
némi mozgási energia
na ez az ,se erő,se kraft
az enyém 100 paci+kb 260km/h
most kaptam..))