Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így könnyebben ráfér a mérlegre.
nem mértem ez gyári adat
Lemérted?az enyém most van darabokban ,szárazon ,majd lemérem...
száraz súly 185 kg. ami a forgalmiban van azt sose nézd..

teletankolva vagy 210 kg kb de szerintem anyise
Egyébbként nekem ez van a forgalmiban:
G275KG

G=saját tömeg

F1 345KG

F1=EGGYÜTTES TÖMEG
az enyém 100 paci+kb 260km/h

ÉN EZT ÍRTAM ,N NEM LÁTOM SEHOL,HOGY 260KG
FAGITT FAGOTT
Olyan jó kis szám volt az a 260. Úgy adta magát.
Panoráma? Hááát... Erősen. Tavasszal még tervezek egy endurót,de aztán már tényleg ennyi.
Edelény-Szendrő-Szendrőlád-Szalonna-Perkupa(Szegagafalva )-ezután egy balos- Szin - no,és ennek a túlvégén meg is érkeztél a "gyíkodhoz" . Ezek után Szinpetri-Jósvafő-Aggtelek, és aztán egy másik úton Ragály felé vissza K.Barcika felé. Ha a Mátyás Király,ésatöbbi fa szobrot is meg akarod nézni,akkor már Aggteleknél át kell ruccanni Slovenskéba. Jó kis túra ez,csak ajánlani tudom mindenkinek.
dehogy van 260 kg

185 kg az F2
Szintén utolsó sor: 100 paci + kb 260kg / vs 62 paci + 130 kg... A köztünk lévő súlykülönbözet meg szerintem ki is egyenlítette a mérleg nyelvét,úgyhogy asszem köbö egál Ja, nyomjál le a cuccal a Bükkben.
majd vedelsz
neked most olyan motorod van mint nekem ugye?
aggtelek vaze .

( vagyis remélem )
panorámaképre kell állítani hozzá?
második kép, a gyík..... az merre van? láttam már de nem bírok rájönni, hogy hol van....
Felhívnám a figyelmedet az úcsó sorra..)))
némi mozgási energia
na ez az ,se erő,se kraft
az enyém 100 paci+kb 260km/h
Debizony,az. Két lyuk is van rajta. Egy,ahol belemegy,egy,meg,ahol majdnem ugyanolyan tempóban el is távozik némi hang,füst,és mozgási energia kíséretével.
nem lukas az a tankŰ? nekem6l ha húzom9l
most kaptam..))
http://youtu.be/F9394QMBCiA
Azigen ilyen benzinárak mellett fasza lesz...

nah, én süppedek, szét vagyok csúszva. még benyomok egy mézes-fahéjas tejet
Egy tank bőven elég volt. Járattam a bitang dögöt. Olyankor kevésbé bélpoklos. Beéri 7-8 lityivel. Tavalyelőtt viszont,mikor a Poprád feletti hegyekbe igyekeztünk,Putnokon még azért telenyomtam,biztos,ami biztos. Amúgy meg a tank 17 l. ,és 11-et eszik. Nem nehéz képlet.
HÚÚ,HAVER hány hordó benya kellett erre az útra..
Az már aztán kész. Nem nagyon van időm mostanában foglalkozni vele. Január meg maga a horror. Csak kötelezőből négy db éves díjat kell most kinyomni,úgyhogy meló ezerrel. Pedig csak ki kéne kapnom a blokkot,bevinni a kazánházba melegre,és a Maxxpoweres Joe átfésülné nekem. Majd február elején rászánom magam. Amúgy meg működik, csak a hangjában van valami,amit szeretnék inkább nem hallani.