Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi?
javoll
te encsen tanulsz?
hümm?
félig meddig a szomszédom ,én mióta megnősültem a laktanyában lakom. kalocsai béláé volt a kapúfa söröző a domb oldalt,csabival eggyütt gyerektáboroztunk,az ogre meg a sógorom révén jó haver..)))
az éven nem iszok
nem hát mindent tudok rólad azt is h anti alkoholista vagy. pusztítod ahogy csak tudod
Kész van már a piros?
nem tudok neked újat mondani
majd nyáron megyünk már motorozunk egyet
jaja, tudom
ja tényleg már mondtam na de mostmár az a cbr az enyém. ezt is mondtam
Azt tudom, már mondtad régebben. Nyáron láttam ott sokszor a cbr-t. Meg kocsmája is van, ha jól emlékszem
jaja unokatesómé. ott a csepel is, meg mostmár a MAN is ott szokott állni, meg az előtte lévő nagy kanyar után az épülő jó nagy ház is az övéjé
Jéééé, ez Fony. Az első jobbos kanyarnál szoktak állni

valakinek egy 1998/12. havi opel tigra 1.4? női tulajtól
Ez az ellenpélda. Mindig annyit vállalj be,amit még képes vagy kontrollálni. És ez főleg igaz,ha még videóznak is. Így max,kicsit gyengébb lesz a "produkció",de tutira nem leszel a puruttya ""SZTÁRJA"".
Volt már itt. Csak ezt megláttam és gondoltam megmutatom neked
Stukkoljak le egy elsőbbségadás táblát a Roburral? No inkább majd összeterelem a GAZ 69 összes megmaradt lovát,és nyomok azzal egy műsort. Amúgy meg a Roburos vidim volt már itt,nem?
Ennyivel már csak férjhez menni tudnák. Azt meg végképp nem áll szándékomban. Egyszer,ha jobb idők lesznek,körbeállítom a gépparkomat,lefényképezem,és akkor talán érthető lesz, mért nem akarok több járművet a portára.
Zoli! Tőled is ilyen vidit kérünk!

http://youtu.be/sc00fVFx5D0
Pár válasz hátteres kép.
500 csak. az áfa nem megy rá vagy mi
Baszkikám, ennyi pénzem volna megnősülnék. Hülye vicc volt... Egyszer elég elkövetni egy hibát... .