Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a "réti néger" adja a legjobban!
Nah, nekem 1héttel hamarabb elkezdődött az őszi szünet. Lebetegedtem . Gondoltam, hogy ork(ok) vitték el a motort. Laci! Az ,,afro magyar" szövegen jót röhögtem, köszi! Feldobtad a napom
A ciberével kapcsolatba- Megnézte a srác, tetszik neki a képek alapján, faterjával egyeztet és valamikor a jövőhét magasságába vagy a faterja vagy mindketten leugornának és ha oké akkor lehet vinnék is. De ha addig valaki vinné vigye, nem akarja, hogy tartogasd miatta, majd mennek valamikor ha meglesz még a motor.
Na én léptem dolgozni, majd adok elérhetőséget hozzá és akkor tudtok egyeztetni
na ezt lájkolom
Így-így , nem kell elkapkodni, fog az kapni a megfelelő emberektől, addig had rettegjen a mocsok geci
majd megköszönjük neki ha a hivatalos rész lement
Ez jó hír, akkor már tudni kit kell megrugdosni
Azokba én nem bíznék, tuti nem adnak neki.Fosnak. Buzik...
elvitték a rendőrök

Később pár fülessel azért megkínálnám...
megvan az mz egy 14 éves afro magyar lopta el . kiment vele a bekamerázott kútra tankolni kicsit leamortizálta a gépet de legalább megvan
Csak szotyi, meg pogácsa :)
én sem gondoltam komolyan h létrehoznak egy külön törvényt arra, h nekem ne kelljen regadót fizetni...
... dehogyneeem XD
az a cikk csak vicc......gondolom észrevetted benne az iróniát
és volt nálatok kukurica a mozihoz?
na ez már majdnem jó... már csak az hiányzik, h nekem is elengedik a regadót!
Mi is kint voltunk haverokkal. Jó volt. A mi kanyarunkban volt a bunyó oda jött a mentő :)
Nem hááá .
enyi pézért nem sok
Jah télleg f1....elnéztem, egyébként mondtam neki műszakilag kifogástalan, idom sérült meg gumma rá oszt usgyi. Majd mond rá valamit ma vagy holnap aztán egyeztetünk
Termosz!

itt vannak még képek link

blokkcsere azért volt mert ez usa modell és nem lehetett forgalomba helyezni. ezért magyarba vettünk egy kevéskilométeres blokkot
Kár, hogy nem vagyok otthon segítenék én is a keresésbe Nézelődni kell vilmány, ruszka,hidas környékén hátha feltűnik vele valamelyik, oszt lelehet kapni róla és beleverni a fejét a földbe. Bakker ezt nem hiszem el már odáig is bepofátlankodnak a gecik
haver ez f1es .

amint mondtam az oldalidom törött gumi kopott amugy pöc röff motorja zsír műszaki is van
voltam én is meg ő is mindenhol de nem láttunk semmit, nembiztos hogy helyiek lehet hogy vilmányiak voltak

azért a vip(era ) be volt készítve amikor a parton csordogáltam
kurva mocskos gecik