Mindenkinek más fekszik, nekem az egyik kedvenc pályám. :-) A másik ami még nagyon tetszik a az Jászó-Kassa közötti rész. Jó még a Kassa-Margecsány rész is, főleg felfelé a dupla sáv miatt. :-)
Egyszer az 577-re kellene elmenni, íz idén tervben volt csak nem úgy hozta a sors.
Te legalább mentél egy jót. Nekem ez az év úgy alakult,hogy amikor jó idő volt,meló ezerrel,ha meg esik,mit csinálsz. Rengeteg dologgal maradtam el a nyáron,most,míg az idő engedi,hozni kell rajtuk. Kész a kis kedvenc autóm,és az erdőt is ütjük,míg tudjuk.
Bocsi, hogy nem vettem fel, de már motoroztam. Ismét "szlováki". Fel poprád aztán Velmár onnan vissza dosinai tetőig ott bent a kis faluba kis pihi és kaja, majd Smolnik-Stós és Tornanádaskának haza. C1800Rider tetszik az út amit irtál. Bár Dobsina után Velmár előtt még van egy nagyon jó szakasz ami sokkal szélesebb és "tisztább". De nagyon köszönöm jövő nyáron sokszor meglátogatom majd :-)
nem mert rider olyan szépen kimagyarázott ,hogy be se akart engedni
már vettem telcsit csak a sok telofon szám..
kérek minden havert,hogy majd csörgessetek már meg ,hogy eltudjam menteni a számotokat.
Ejnye! Nem szabad ilyenre fogni! Kút volt Miskolcon (igaz nem kúton volt a gyülekező), Egerben, itt a pihenő mellett volt kút, Pétervásárán és Szilvásváradon, Összesen nem telt el sztem 120km kút nélkül. Nem mintha ennek ellenére nem kitankoltam volna de ez az én hülyeségem.
Ilyen eshetőségre felkészülve berakok az ülés alá egy darab benzincsövet, mert tényleg kár benzinkút után bóklászni - pláne ha ismeretlen helyen jár az ember. Viszont igy legalább szembesültem ezzel a problémával is, hogy egy flakon kevés a benzin kinyeréséhez a tankból.
Egyszer az 577-re kellene elmenni, íz idén tervben volt csak nem úgy hozta a sors.
http://www.boon.hu/hirek/Nemze...
már vettem telcsit csak a sok telofon szám..
kérek minden havert,hogy majd csörgessetek már meg ,hogy eltudjam menteni a számotokat.