Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a maki :D hát ez kééééész nem bírom xD
Köszi. Mikor eltávolodik,akkor már elviselhetően szól,de közelről annyira lehet bírni így dob nélkül,mint amennyire a telefonom mikrofonja.
Szandra!?!?!?... Ez a nagy fergeteges aaaaaaaaa, minek szól? Majmucinak,vagy netán a tényleges történés is "megvolt" .
Megtaláltam szépen szól a "kis" kafííídarálóó
ááááááááááááááá
Feladom . . Nézd meg a videók közt,mert már így is tiszta analfabétát csináltam itt magamból
Kis vacak nagy pofája. Remélem ez már nem valami ősöm lesz.
Kis vacak nagy pofája Most raktam fel,olyan amilyen,ne nézd,füleld.
Úgy gondolom össze kellene futunk aztán jövőre gurulunk majd együtt!
ott is olyan szar az út mint a mátrában,mert akkor kihagyom....
Mindenkinek más fekszik, nekem az egyik kedvenc pályám. :-) A másik ami még nagyon tetszik a az Jászó-Kassa közötti rész. Jó még a Kassa-Margecsány rész is, főleg felfelé a dupla sáv miatt. :-)
Egyszer az 577-re kellene elmenni, íz idén tervben volt csak nem úgy hozta a sors.
De rég jártam itt. Zoli! A videót mikor kapjuk meg?
Azt is kell! De ne szomorkodj, majd jövőre megyünk!
Te legalább mentél egy jót. Nekem ez az év úgy alakult,hogy amikor jó idő volt,meló ezerrel,ha meg esik,mit csinálsz. Rengeteg dologgal maradtam el a nyáron,most,míg az idő engedi,hozni kell rajtuk. Kész a kis kedvenc autóm,és az erdőt is ütjük,míg tudjuk.
Bocsi, hogy nem vettem fel, de már motoroztam. Ismét "szlováki". Fel poprád aztán Velmár onnan vissza dosinai tetőig ott bent a kis faluba kis pihi és kaja, majd Smolnik-Stós és Tornanádaskának haza. C1800Rider tetszik az út amit irtál. Bár Dobsina után Velmár előtt még van egy nagyon jó szakasz ami sokkal szélesebb és "tisztább". De nagyon köszönöm jövő nyáron sokszor meglátogatom majd :-)
Harminc/négyhuszonegytizennégyhetvennégy
nem mert rider olyan szépen kimagyarázott ,hogy be se akart engedni
már vettem telcsit csak a sok telofon szám..
kérek minden havert,hogy majd csörgessetek már meg ,hogy eltudjam menteni a számotokat.
Látom az ág is húz téged nem elég a motor még a telót is elhagytad? asszony társ megdádázott?
Mint ahogy a részeg ember mondotta vala egyszer: ha tudom hogy elesek inkább leülök előtte.
Ejnye! Nem szabad ilyenre fogni! Kút volt Miskolcon (igaz nem kúton volt a gyülekező), Egerben, itt a pihenő mellett volt kút, Pétervásárán és Szilvásváradon, Összesen nem telt el sztem 120km kút nélkül. Nem mintha ennek ellenére nem kitankoltam volna de ez az én hülyeségem.
ha sokat eszik, sokat is megy mondjuk nem távolságra....
a hegyek közt 3-4.mentem....tehát ott volt egy kicsit pörgetyűzve.a tied meg jó,hogy sokat eszik:1 kawa
Ilyen eshetőségre felkészülve berakok az ülés alá egy darab benzincsövet, mert tényleg kár benzinkút után bóklászni - pláne ha ismeretlen helyen jár az ember. Viszont igy legalább szembesültem ezzel a problémával is, hogy egy flakon kevés a benzin kinyeréséhez a tankból.
Há mer nem huzod neki Alapjárat közelében az enyém is 4,5 -et eszik - nagyon sietősen a nyóc is kevés neki