jóaz. kommentekkel ne foglalkozz. viszont vannak olyan dolgok amit az ember nem tesz közzé ezt sem kellett volna. lehet nem lesz gond de lehetne pl.:a sok leváló fbs darab miatt vagy akármi. amugy énis használtam régen ezt a cuccot, csak azóta nem mióta nagyüzemben nyomom és sok kell azóta nagytubusosat veszek az meg nem FBS
néha volt hogy nem vágtam papirt énsem csak pasztát de sajna nem sokáig bírta...
Beszerzési ár...Fasza. Jómagam ilyen tömítőgyíknyállal már faragtam rá. Dekli tömítés több darabban jött ki,"mit nekem,van hőállószilikon" alapon álltam neki. Vagy két hétig jártam a szorulós váltótengellyel,aztán meguntam a szopást,hogy minden váltás után visszahúzgáljam a kart,és rendeltem egy gyári tömítést. Volt vagy 1300 pénz. 0,8mm-nek kellett lenni a távolságnak a blokk,és a dekli között,amit csak ez adott ki precízen. Szóval,ilyen is van. Ezek ellenére viszont millió helyre lehet használni a tömítőmasszákat,nekem eddig ez az egy alkalom volt,hogy nem vált be.
nálam valami hibát ír ki
no mind1, én is küldök egy viccet :
A cigány árulja kint az órát a piacon. Odamegy hozzá egy ember. Megkérdezi tőle:
- Hogy adja az órát?
- Tízezerért.
Az ember nézi-nézi az órát, majd gondol egyet és elszalad vele. Mire a cigány:
- Az anyját, ez elvitte beszerzési áron.
Nem veszem komolyan, de azért idegesítő tud lenni mikor jobban ismerik az ember motorját, mint maga a tulaj fellöktem a felújításról is a képeket, úgyhogy lehet gyönyörködni!
Ez benne van ez egy ilyen oldal , vagy komolyan veszed vagy nem, de sztem nem érdemes. motoros témáról nyomtál galériát szal még így is értelmesebb dolgot raktál fel, mint sokan mások .
Meg ahogy olvastam nem vészesek a hsz.-ok
LOL! Úgy látom kapni fogom az áldásokat/oltásokat, hogy ,,jajj de cigánymunka, az a baj, hogy sok az ilyen fiatal aki csak gányol stb..." bezzeg ha tudnák, hogy mi mindent megkap tőlem a motor... (a ma feltöltött galériámról van szó lehet, hogy törlöm sok okoskodó miatt )
Nincs semmi konkrét, de esetleg spirált a pegasohoz, meg plusz alkatrészt, hogy ne kelljen minden kis szart netről rendelni, vagy boltb a szaladni érte. De nem fontos, csak gondoltam megkérdezem, hátha tudtok valami hasznosat
néha volt hogy nem vágtam papirt énsem csak pasztát de sajna nem sokáig bírta...
no mind1, én is küldök egy viccet :
A cigány árulja kint az órát a piacon. Odamegy hozzá egy ember. Megkérdezi tőle:
- Hogy adja az órát?
- Tízezerért.
Az ember nézi-nézi az órát, majd gondol egyet és elszalad vele. Mire a cigány:
- Az anyját, ez elvitte beszerzési áron.
Meg ahogy olvastam nem vészesek a hsz.-ok
húúhaa van baj bőven .
de téliesítem a supermotót cross gumákkal ugyhogy ha lesz hó lesz vidámság