Igen, valahogy úgy. :-)
A motorozzon kiírtam vasárnapra egy békés-normális-túrázós évadzáró gurulást, ha valaki kíváncsi az ocsmány pofámra és/vagy/plusz szívesen megismerkedne a motorozz-os miskolci közösségből emberkékből néhánnyal, azt szívesen látjuk. Bár nemigen lesz akkora létszám mint az évadnyitón, volt vagy 30 motor, az indulásnál még nem is volt teljes a létszám, vagy 10 motor Edelényben, 5 meg Aggtelken csatlakozott, képek itt: Apus albuma de így se lesz rossz sztem. Egy kérésem van mindössze, a társas gurulás szabályainak maximális tiszteletben tartása.
hali!
Read only módban benézegetek, csak érdemben nem nagyon szólogatok hozzá. majd jövő tavasszal ha megint lesz (mert lesz) tréning akkor nem menekültök, azt beírom mindenképp.
Lefikázod a "díjnyertes" hangom. Muszáj leszek már feltenni azt a pár dob nélküli videjót.De talán a legjobb az volna,ha meghallgatnád személyesen. 3 perc alatt lenn vannak a dobok,aztán mond6sz véleményt.
Nagy volt a pangás,így nélküled(is). Tavasszal eltűnt Guriga,azóta semmi életjelet nem adott,utána C1800Rider,LaciCrm sem valami active mostanában. Nekem meg van időm b@szki. Ez az idő... Az a gurulás nagyon komoly volt,egy tank benya,160km számomra ismeretlen utakon. A 2t cikk nagyon megérintett,sajna,ez már csak egy leírt kategória nosztalgiája. Te viszont (általam)már tudod,mit veszít a világ ezeknek az öreg csatalovaknak a szőnyeg alá seprésével. Aki valaha ment már minimum 250-es 2t-vel,nem fogja elfelejteni se a hangját,se az érzést,amit nyújt.
itt vagyok nem tüntem el,bár ami igaz sokat melózok,de most a gépem is rossz volt..
milyen volt a vasárnapod? biztos jobb volt a gurulásod mint az én melóm.
tetszik a rgv +nsr cikk?
Itt a videó! Itt még pár db kép!
Várom, hogy lefikázzák a videót tuti bele kötnek majd pl. abba hogy miért megyünk ilyen lassan. Ha gyorsan mennénk akkor meg az lenne a baj
A motorozzon kiírtam vasárnapra egy békés-normális-túrázós évadzáró gurulást, ha valaki kíváncsi az ocsmány pofámra és/vagy/plusz szívesen megismerkedne a motorozz-os miskolci közösségből emberkékből néhánnyal, azt szívesen látjuk. Bár nemigen lesz akkora létszám mint az évadnyitón, volt vagy 30 motor, az indulásnál még nem is volt teljes a létszám, vagy 10 motor Edelényben, 5 meg Aggtelken csatlakozott, képek itt: Apus albuma de így se lesz rossz sztem. Egy kérésem van mindössze, a társas gurulás szabályainak maximális tiszteletben tartása.
Sajna LaciCRM-nek folyt a vize és kénytelen volt feladni a bandázást.
köszi
Read only módban benézegetek, csak érdemben nem nagyon szólogatok hozzá. majd jövő tavasszal ha megint lesz (mert lesz) tréning akkor nem menekültök, azt beírom mindenképp.
Engem R16-os 100/80-as utcai gumi érdekelne használt is. milyenek vannakés mennyi lenne?
milyen volt a vasárnapod? biztos jobb volt a gurulásod mint az én melóm.
tetszik a rgv +nsr cikk?
Itt még pár db kép!
Várom, hogy lefikázzák a videót tuti bele kötnek majd pl. abba hogy miért megyünk ilyen lassan. Ha gyorsan mennénk akkor meg az lenne a baj