Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként más téma...az f2-re akkor lenne komolyabb érdeklődő, ma megnézi a képeket és ha tetszik neki, akkor adom az elérhetőséget és dumáltok mikor menjen megnézni.
Csak legyen meg a tolvaj, biztos hazamegyek oszt jól megba..om a száját/ukat . Eddig ilyen nem volt a mi utcánkban pfffhhhheeeejjj.
Mond meg Leventének, hogy összeállnak vagy 5-en oszt menjenek végig a putrin, biztos meglesz!
az egyik kollégám versenyzik egy trabantal(em tudom ilyen színű) .A kocsi elején a cégünk neve : SHOP-ASSISTANT KFT
Vasgyári prológ,ma délután. Acélváros
Aki kemény az ma is motorozott! És nemérdekelnek a kifogások!
Dakoták...pfejj!
HELP !

ELLOPTÁK haverom motorját ma este 7 óra körül Göncön a virágos útról!

ha valaki látja 30/8278943
szevasz haver,most néztem meg az orosz kollégáidat munka közben,,
http://www.flixxy.com/ural-432...
A fene a pofáját,aki ilyeneket ír,aztán a végén meg...
ja de úgy gondoltam hogy kicsi kroszként venni és esemesíteni
nyári munkán majd rágyúrok , hátha összegyön egy..

Télen nemfasza esemelni! Na majd jövőre hátha!
sm kerékkel teccene a pit de igen drága
Na, mi lesz az? Vegyé pitbájktot, oszt gyere debrecenbe pitelni! Úgyis jön a hideg!
ja nem is ment el ( olyan messzire )
majd emondom
de most akkor is egy másik lesz má minnyá má majdnem nemsokkkel
Hemostakkor mivan? Visszakerült a narancs? Vagymiva?
már Encsre költöztél vagy mi a helyzet veled?
hát a már más meló nem lesz rajta ,akkor kellesz majd egy jó (ocso !) pingáló...
Nekem az utóbbi idő(már amióta jó idő van)munka-munka-munka... Rengeteg elmaradásom gyűlt össze,amit kutyakötelességem mihamarabb teljesíteni a vevőim felé. Ezáltal van vége részemről. Egyszerűen mikor motoros idő van,az erdőn a helyem.
. Kit látnak szemeim. A tavasszal megfogadtam,hogy senkit nem látogatok meg otthonában,mert úgy eltűnik a fórumról,mint a kámfor. Tessék visszaolvasni azt a 3000 hszt áprilisig visszamenőleg.
Végre! Igen eltűntél mostanában (ha jól emlékszem régebben többet jártál ide, akkor még én keveset ). Encsről? Én szántói vagyok
Vége a szezonnak? Hol? Miért?
Hideg nincs csak az öltözéked nem megfelelő! Azért a hó várhatna úgy december közepéig megint mint ahogy tavaly is tette.
Szevasztok motoros társak mindenkinek üdv innen encsről aztán meséljetek kicsit nekem minden időm le volt foglalva a kz még mindig nem egy de majd most már nyugi van körülöttem és lessz időm rengeteg

mellékelt képen szerelmem motoron hihihi
Kerítünk neked egy mestert, aztán hadd szóljon.
Nem tudok senkit se,de nekem még levonóba is jó lenne..