Egyébként más téma...az f2-re akkor lenne komolyabb érdeklődő, ma megnézi a képeket és ha tetszik neki, akkor adom az elérhetőséget és dumáltok mikor menjen megnézni.
Csak legyen meg a tolvaj, biztos hazamegyek oszt jól megba..om a száját/ukat . Eddig ilyen nem volt a mi utcánkban pfffhhhheeeejjj.
Mond meg Leventének, hogy összeállnak vagy 5-en oszt menjenek végig a putrin, biztos meglesz!
Nekem az utóbbi idő(már amióta jó idő van)munka-munka-munka... Rengeteg elmaradásom gyűlt össze,amit kutyakötelességem mihamarabb teljesíteni a vevőim felé. Ezáltal van vége részemről. Egyszerűen mikor motoros idő van,az erdőn a helyem.
. Kit látnak szemeim. A tavasszal megfogadtam,hogy senkit nem látogatok meg otthonában,mert úgy eltűnik a fórumról,mint a kámfor. Tessék visszaolvasni azt a 3000 hszt áprilisig visszamenőleg.
Vége a szezonnak? Hol? Miért?
Hideg nincs csak az öltözéked nem megfelelő! Azért a hó várhatna úgy december közepéig megint mint ahogy tavaly is tette.
Szevasztok motoros társak mindenkinek üdv innen encsről aztán meséljetek kicsit nekem minden időm le volt foglalva a kz még mindig nem egy de majd most már nyugi van körülöttem és lessz időm rengeteg
Mond meg Leventének, hogy összeállnak vagy 5-en oszt menjenek végig a putrin, biztos meglesz!
ELLOPTÁK haverom motorját ma este 7 óra körül Göncön a virágos útról!
ha valaki látja 30/8278943
http://www.flixxy.com/ural-432...
nyári munkán majd rágyúrok , hátha összegyön egy..
Télen nemfasza esemelni! Na majd jövőre hátha!
majd emondom
de most akkor is egy másik lesz má minnyá má majdnem nemsokkkel
Hideg nincs csak az öltözéked nem megfelelő! Azért a hó várhatna úgy december közepéig megint mint ahogy tavaly is tette.
mellékelt képen szerelmem motoron hihihi