Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

130/80-17es bütykös úszógumit kérek
Mér, lehet egy becsomagolt úszógumi!?!
Engem nem érint különsebben. Nem tudott átverni. Azért ha motorgumit veszek azzal nem igazán tud átverni, meghozza a postás és látom, hogy az-e amit rendeltem.
Mondjuk ez az utánvétes téma is gáz, mert a postás csak azután engedi kibontani a csomit, ha leperkáltad neki a lóvét, és ha egy féltégla van a dobozban, azt pont leszarja, neki utalni kell a pézt tovább, csávó ,meg szépen megkapja a féltégláért az 5ezret, a többség meg ennyi pénzért nem fog kiskunpiripócsra utazni összetörni a gyereket, feltéve, hogy megtalálod.
Azt nem tudom pontosan, rám még régebben írt, hogy övé volt a motorom régebben és nála van ez meg az rá. Kézvédő, hátsó gumi, első sárvédőt ajánlott 5e-ért. Mondom jó, de csak utánvétellel. Erre jött a szöveg, hogy már eltűnt múltkor is egy csomagja blablabla...mondom jó akkor tartsd meg magadnak
Na, vótá a gyöngybe he?
Nem basztál be remélem!
Miket hirdet a gyerek?
Tavaly nem engedték el anyósomék a rossz időre való tekintettel. Amúgy nem is baj, mert lefagyott volna mögülem. Engem még csak csak fűtögetett a hűtőből a levegő, de neki esélye se lett volna.
http://www.kepesmotor.hu/brand...

engem is megpróbált lehúzni, de okos voltam és nem tudott átverni
akkor legközelebb jöhetsz te is
Az a csajjéééé Én lennék!
Adryán a vőlegénykém!
fuhh gev 5:30-korértönk haza a hajógyáriról
Pöppet benyomtunk,mint állat. Hasadás vóót
fú degec , megittambaygbu 15 fütyülőőős bózát
én meg mennék csak nincs mivel.. habár ha tavalyhoz képpest tartjuk a tempót akkkoor akár görivel is hasíthatnék :D

nem elég kemények és kopnak!
együttérzek yeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pocsolyába léptem....sááároslettazúúúj cipőőőőőőőőőőőőőőőőm
A tavalyi túra nekem is egy élmény volt, de az idén már nem hiszem, hogy neveznék rá, mivel szét kell szedjem a masínát. Kap egy csepp kozmetikázást a fara, meg sziromtárcsákat az eleje... meg talán a hátulja is.
Hohohohóóóó! Lengakezemjelentkezem! Itt vagyok én még, csak annyifelé kell járjon az agyam, hogy nem jutok el mindenfelé. A képeket a menyasszonyom (aki az idén kezdett motorozni, most télen pedig kezdi az Ak. jogsit) rakta fel.
ja láttam
Ja atisracc az nagyon elvan tűnve, msn-en sincs sose.
Amúgy Adrián képeit Vivi,a mostmár mond6juk úgy hivatalosan menyasszonya rakta fel.
amugy leszarom , bánom már hogy szóba hoztam
ja igen? tudom hogy van köztük olyan pl breki aki ott aktív volt régen is. de amellett itt is.

de hogy azért nincs itt mert ott van ez
Én nem értettem félre,hiszen azért kopott ki,mert ott van.