Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is űztük ezt az ipart addig,amíg a haver dózergyújtásos(katek)P21-ese oda nem lett e-miatt. A hülye még bukót se hordott,aztán a sok b@sztatásra vett egyet. Egy hídon mentünk át,neki ez a gyújtás miatt világítás semmi, elnézte... Az új bukón tenyérnyi lapos részt súrolt a zúzottkő út,tank,ülés,ja,és a csodagyújtás is repült,meg se találtuk,de nem is lett volna mire tenni. Az a motor ott halt meg. Haver megúszta.
amúgy tegnap jöttem hazafelé sötétben autóval,és kis városom előtt jött szembe1lámpa....na gondoltam,motoros az is volt...mellette meg még2 lámpa nélkül.szintén terepesek voltak.de legalább az jött legbelül,akinek volt lámpája....
A klubban is most írtak róla,rohammentő vitte el,ami hihető is a képek láttán.
ismét nagy volt a jó isten állatkertje....
http://www.boon.hu/hirek/BORSO...
Van. Doctoore! Sajna egy(vagyis két) ígérettel szegényebb lett a világ az évben. Az amcsi kis srácot nem ismertem,de Tomizawát nagyon sajnálom, sok volt benne,és sose tudjuk már meg,hogy igazán mennyi.
de hasonlo van e lesz e................
Ezekből az ürgékből nem lehet kiirtani a versenyszellemet. És ez így is van rendjén. Csak szórakoztassák a világot a különleges tudásukkal.
bizony........s ö elindult a macau -n is........
az enyémen 4 mm van..
Kevin....
mondjuk Schwantz se panaszkod6...elszállt ő is elégszer.
emlékszem,volt a Motor Revüben1poszter,kurva nagy döntés.
szöveg:-hogyan lehet így kanyarodni?...válasz:sehogy-a kép Kevi S.-ot ábrázolja a bukás előtti másodpercekben... őrült fickó volt....
Előbb azt a híres powerslide videóját néztem meg. Mai napig hihetetlen,amit ott művelt,hogy motoron tudott maradni.
Gyanús volt ez a méret minimum. Megnéztem enyémen,elől 4, hátul 4,5 ... Kit akar etetni ez a csákó? 3,5...
bizony.s már azota bajnok lenne...........
Azért jó így elnézni a régi nagyokat,kár,hogy egyre kevesebb élvezhető videó marad róluk. Randy Mamola kimaradt a sorból. Annyit bukni,mint ő. Bakker.
valaki kínált komplet tárcsa szetett 18-ért 3,8mm vastagot.
kérdem én ,hogy az nem túl kopott már míre ő:
"Nem gyárilag 3,5mm a minimum vastagság de még az alá is lehet menni."
csúcsmotorokat
mi van bratyesz a súcsmotorokat nézted ?
Lucky Strike Suzuki....még megvan a falinaptáram....:)
öcsémet el is nevezték akkoriban...crivile nek.....
hallod teso.ök nagyot csatáztak.......anno..