Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Noná... Ami bosszantó,az az,hogy lassan jönnek ezek a vidinézős őszi,meg téli esték,motorozás meg már csak tavasszal. Nekem Doohan,meg Crivillié 1996-os szezonja vitte a pálmát minden előtt,mégha(b@ssza kutya)Hondások voltak,akkor is. Nomeg persze Kevin Schwantz 34-essel RG500... Ő meg anno Lawsonnal csatázott nagyokat.
http://youtu.be/NzLWAGP76aA csak neked zoli................
ismerösek e?
http://youtu.be/TNRJRVgxtMU ezt nézd teso............
Szeva Ghoost! Gerincsérvet kapsz itt a nagy hajlongásban.
semmi bajom a kanyarokkal a mátrában,csak az út mínőségével
tudod ,olyan földhöz verően facca
Meg,vagy el? Nem mindegy
Már van mire fogni ha nem emlékszem valamire vagy nem figyeltem oda Ma voltam ideggyógyásznál nem mondott semmit. Csak megkalapált.
Akkor talán próbálj egy felhevített pénzérmét beletolni a műanyagba, hátha vág magának akkora árkot hogy annál fogva már ki tudod tekerni a műanyagot.
Ádám! Hát koncentrálj!
Azt nem figyeltem.
Jah, tényleg de van fent galéria
Akkor ez nem az én estém :) Arról nincs kép az adatlapodon
Apriliám van
ÚÚúÚÚ Basszus bocs a 20 forintos téma nem érvényes a Simsonra. Az az apriliánál volt. A Simsoné szarabb kivitel.
Megpróbálnám vasfűrésszel egy egyenest vágni bele és jó széles tárggyal kitekerni. Egy tipp: Ezekhez a kupakokhoz (talán)20 Ft-ost szoktam használni, mivel az beleillik az ívbe.
Köszönöm a gyors választ. Erre gondoltam, hogy kiszedem így, ha nincs jobb megoldás, csak jó lenne legalább 1et kiszedni viszonylag jól, hogy ha a boltban nem tudnák a méretet, ott legyen mintának...
ja hogy műanyag
Fúrd át óvatosan aztán egyre nagyobb fúróheggyel tágítsd a lukat óvatosan hogy a fémbe ne kapjon bele, a menetet ne sértsd meg aztán amikor már elérted a legnagyobb furatot ami még épp nem bántja a menetet feszegesd ki a megmaradt műanyagot (finoman) csavarhúzóval/vékony késsel vagy mással ami ránézésre a célnak megfelel.
kilóg ? nem lehet ráfogni vise gripel vagy valamivel?
Hali!
Valakinek valami tanácsa/tippje? Problémám: kuplung felőli dekli (vagy dekni) oldalán tudjátok van (nálam 2) műanyag csavar, hogy ne folyjon az olaj...Na de annyira szét vannak, hogy nem tudom kivenni. Olaj leengedve, dekli a kezemben, egyik csavar teljesen lesarkazva, másiknak már lyuk van a közepén. Hogy a pi***ba vegyem ki?
mostmár megvan (írtam hozzá)
Az 577 a szlotákok Mátrája. Keress róla vidijókat a jútyúbon. A minősége kiváló, a vonalvezetése veri a Mátrát (sok-sok kanyar egymás után, egyenes alig) és elég jól beláthatóak meg szélesek a kanyarok.
Azt már csak halkan említem meg hogy valaki zsennyegett neked anno valami csutkakormányról, kis erőkarról meg ilyenekről.
Már volt miért ideülnöm tegnap,ha egyszer csináltam neked egy jó napot.Enyém nem volt ilyen jó,lehet,hogy az én szezonomnak is vége lett ma. De az igazi vidit láttad a videókban? Ha igen,milyen?