Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még itt vagyok, tegnap gurultunk egyet. Csináltam egy lájtos vidit, majd feldobom valamikor, meg lőttem egy tök jó képet
Rendben. Jó kis túra, szép táj :-)))))
okés.... én meg addig várom szeretettel a jövő tavasztot
Köszönöm a megértést! Jövő tavasszal várok mindenkit szeretettel erre a kis túrára!
Húzogassa gyakrabban a répát le-fel, de ne karból hanem csuklóból. Valahogy így ni:
Többiek! Valami okosságot Szegaga haver csuklójára? Mi Szandrával már nyilatkoztunk.
vagy expander télre ;) :D
Helló Szega! Vagy eddzed a csuklód,vagy válts kuplung nélkül. Vagy menj rövidebbet,egyenesebbet.Vagy tudod,mit? Vegyél egy RGV-t,és hozzászoksz a váltáshoz. . . a
itt az út egy része. Nem motor, de látod a lényeget :-) http://youtu.be/dz9kM9jbcRE
Szép estét!

Én ma tetőztem a tegnapi gurulást egy 275km-es uttal :-) Perkupa-Aggtelek-Rozsnyó-Dobsina-Poprád aztán vissza. Fáj a bal csuklóm a sok kuplungtól :-) Dobsina-Poprás hát van pár kanyar fel és le :-) 2-3-4 folyton csak váltogatni :-) Fülig ér a szám. Jövőre megyünk arra!
Elég gáz mostanában,de megkezdődött a suli,aki meg dolgozik,tele van melóval,legalábbis Kaszás haver tuti,ezért nem fórumozik mostanában. Jómagam is ki sem látszom a melóból,plusz kocsivizsgáztatás,de azért tegnap mentem az R6-os haverokkal egy 160 km-es nagy karikát. Nekem ennyi egy tank.
Mi van emberek, hova tűnik a topic?
Vagy mindenki motorozik amíg lehet
Az ám, ment is vissza
Hi
Az még kis fütyülős csuka.
Köszi
Ja-ja a kútnál
dászíípmotorodvangeriiii gönci benzinkútnál készültek a képek, ugye? legalábbis úgy tűnik
Csak pár kép innen-onnan
A csukás Ekk-nek , ilyesmik voltak a patakban
Megérkeztek az őszi akcios gumik.180-as Pirelli Michelin már 21,5Ft-tol
Pár kép a mai Miskolci Salak Bek döntőről.Mit ne mondjak,Niki Pedersentől többet váram. (nem voltam egyedül,kifütyülték) Viszont a hangulat,az karneváli volt.
Akkor volt őrjöngés gondolom.
jaaaaaaaaaa... és mire hazaértem milyen matricát kaptam rá?
"SZANDIKA MOTORJA"
pffffffffffffffffffffffffff
micsiri?
Nem nem :)
Olyan messzire még nem merészkedek vele, ((habár most volt egy kis randink )
Hnap meg megy doktorbácsihoz.
Aztán, olyan jó lesz, h soha nem volt még ilyen jó
Te voltál az akit elengedtem magam mellett a kistokaji elág előtt(homokszínű octavia)? Mert ha igen, akkor szép az sv és a hangja is pöpec