Helló Szega! Vagy eddzed a csuklód,vagy válts kuplung nélkül. Vagy menj rövidebbet,egyenesebbet.Vagy tudod,mit? Vegyél egy RGV-t,és hozzászoksz a váltáshoz. . . a
Én ma tetőztem a tegnapi gurulást egy 275km-es uttal :-) Perkupa-Aggtelek-Rozsnyó-Dobsina-Poprád aztán vissza. Fáj a bal csuklóm a sok kuplungtól :-) Dobsina-Poprás hát van pár kanyar fel és le :-) 2-3-4 folyton csak váltogatni :-) Fülig ér a szám. Jövőre megyünk arra!
Elég gáz mostanában,de megkezdődött a suli,aki meg dolgozik,tele van melóval,legalábbis Kaszás haver tuti,ezért nem fórumozik mostanában. Jómagam is ki sem látszom a melóból,plusz kocsivizsgáztatás,de azért tegnap mentem az R6-os haverokkal egy 160 km-es nagy karikát. Nekem ennyi egy tank.
Pár kép a mai Miskolci Salak Bek döntőről.Mit ne mondjak,Niki Pedersentől többet váram. (nem voltam egyedül,kifütyülték) Viszont a hangulat,az karneváli volt.
Nem nem :)
Olyan messzire még nem merészkedek vele, ((habár most volt egy kis randink )
Hnap meg megy doktorbácsihoz.
Aztán, olyan jó lesz, h soha nem volt még ilyen jó
Én ma tetőztem a tegnapi gurulást egy 275km-es uttal :-) Perkupa-Aggtelek-Rozsnyó-Dobsina-Poprád aztán vissza. Fáj a bal csuklóm a sok kuplungtól :-) Dobsina-Poprás hát van pár kanyar fel és le :-) 2-3-4 folyton csak váltogatni :-) Fülig ér a szám. Jövőre megyünk arra!
Vagy mindenki motorozik amíg lehet
Az még kis fütyülős csuka.
Ja-ja a kútnál
A csukás Ekk-nek , ilyesmik voltak a patakban
"SZANDIKA MOTORJA"
pffffffffffffffffffffffffff
Olyan messzire még nem merészkedek vele, ((habár most volt egy kis randink )
Hnap meg megy doktorbácsihoz.
Aztán, olyan jó lesz, h soha nem volt még ilyen jó