Pedig ha meghallod a kis dögnek a hangját... Ma csináltunk pár videót,igaz,vannak problémák vele,egyrészt,a kisebbik fiam kezelte a telefont,aztán járt is a kezében rendesen. Másrészt az egy dolog,hogy 5 megás,de a mikrofonja nem ilyen"díjnyertes" hangra lett kitalálva,mikor elmegyek mellette,kissé "befullad" a hangja. Ma már nem rakom fel,de sztem holnap itt lesz.
Most már nem cserélgetek de ez a fogyasztás a lájtos meneté (átl. 70-75km/h) de szerintem, legalábbis nagyon remélem, hogy 5-től többet nem papál majd. Ezt az ajándékot vettem ma neki. Télen tömítéseket fogok cserélni és a tavaszt ezzel az olajjal fogom kezdeni
Egyébként voltam egyszer a patakon meg Telkibányán a tavon( nem sok sikerrel ), de semmi komoly horgászat nem volt még, hogy kiüljek fél napra valahova.
De a héten még itthon vagyok, vasárnap megyek vissza Pestre
semmiii semmi, csak még mindig olyan jó kedvem van a szombattól
Állat volt az egész nap, este meg olyat tomboltam koncerten, h még.... És sikerült beszélnem Szabó Ákossal is, míg még tudott magáról , na aztán meg még a színpadon is voltam
Azóta meg volt már egy rakat órám, de még mindig csak vigyorgok
Lehetne ilyen minden hétvégén
Hááá akkor az jóó hee
Ez annak a következménye, hogy a sok gyenge agysejt elpusztul, a jó megmarad, így csak az erősek dominálnak .
Na meg egy ekkora arcra ne emlékezne az ember
:)
Pedig kimentem volna legalább gyönyörködni.
easy gurulás most szombaton, okt. 2-án, 14.00től Debrecenben
egy utolsó kör, ha süt a nap és nem esik az eső
:) ))
ki jön?
De a héten még itthon vagyok, vasárnap megyek vissza Pestre
Állat volt az egész nap, este meg olyat tomboltam koncerten, h még.... És sikerült beszélnem Szabó Ákossal is, míg még tudott magáról , na aztán meg még a színpadon is voltam
Azóta meg volt már egy rakat órám, de még mindig csak vigyorgok
Lehetne ilyen minden hétvégén
Ez annak a következménye, hogy a sok gyenge agysejt elpusztul, a jó megmarad, így csak az erősek dominálnak .
Na meg egy ekkora arcra ne emlékezne az ember
A koncertre nem maradtatok?