Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 300km és még nincs tartalékra állíva!
Ezért volna ciki nekem ilyen nagyobb túrákra elindulni,nekem egy tank160 km.17l. Ha spec a Mátrában kell tartalékra tenni,már nem érek el egy kútig sem.
Tudod,,,én ma lementem erre a kútra,amelyik már annyi embert megszívatott,teletankoltam a motort,(lévén,vasárnap csak 1-ig van nyitva,de ezt már te is tudod)aztán egyéb elfoglaltság elhúzódása miatt este ugyanazzal a teli tankkal betoltam a helyére. Itt voltál 1km-re tőlem,nem kellett volna Péterre menni benyáért.
Nem attól kopasz a kopasz hogy nem van nekijje haja.
Kicsit megtéveszett az üzemanyagfelhasználás. Normál túrán nem úgy kajázik a gép mint két személlyel a sor mellett rohangálva. mindegy, ez van Hülyék defektje.
Ne is foglalkozz vele! Ingyen Monster design. A sárga csikóra is felkerült pár de az nem ennyire látványos.
kitankólni?na vazze akkor ki itt a kopasz?
kösz szépen,olyan vigyorom van mint amikor sóst vitték akasztani....
A motorozzon akad pár kép a túrakiírásnál. Ha holnap már nem lelnéd és érdekel, a túraarchívumból elő lehet szedni. Van valaki akinek nem annyira őszinte a mosolya a pétervásárai benzinkút parkolójában.
Hali!
Igen, sárga V_Strom, utassal, topcase-zel. A másik három motor egy ZRX1100, egy ZZR1100 és egy FJR1300 volt. Nagyon jól sikerült a túra 19 motor indult Miskolcról, aztán csatlakozott hozzánk egy mkövesdi srác Egerben, utána egy kedves ismerősöm elkapott minket Mátraházára menet (21 motor) Ez volt a csúcs, innentől már csak kopogatott a csapat (motorilag is kopott ugye) de alapvetően különösebb gond nélkül oldottuk meg a feladatot. Szépen, fegyelmezetten, bár olykor kicsit szétszakadozva vonultunk, pedig az eleje állt a gyengébb motorokból.
Évadnyitó még nemtom mikor de lesz! Azon tessék majd megjelenni és részt venni! Annak örülök hogy nem a szokásos mengonácos találkozóhelyről indultunk és nem is a kilátótól, amit pedig egy ilyen szezonindító-szezonzáró kezdőpontnak gondoltam (jó képeket lehet készíteni) mert a városon nem lett volna könnyű átvinni a csapatot.
Nabazz....
Ma nagyon rád járt a rúd. Csak hogy megvidítsalak nekem meg befigyelt egy hülyék defektje. Kicsit elkalkuláltam magam úgyhogy kitankoltam. Na mondom annyi baj legyen, itt van a benzinkút egy köpésre, naná hogy zárva. El kellett menni Ssztpéterre benyáért. Gergő jól ki is röhögött, pedig egyszer ugyanott már ő is kitankolt. Aztán csakazértis átűztem a gépet a lyukói úton
Láttalak ma Radostyánban titeket estefelé. Sárga V Strom,gondolom,ez voltál te,meg pár jó nagy dög motor még. Hogy sikerült a túra?
Zsolti Zsolti Hát milyen felvezetőd volt,hogy hónod alatt a vasaddal kellett haza csúfoskodni. No de mind1,a lényeg,hogy egyben vagy. Motort meg úgyis faragni akartad a télen. Hát most kicsit hamarabb kezdted el a "faragást".
haza értünk,volt aki épségben (én nem )))lefektettem a vasat mint egy rossz kurvát... kisebb horzsolások a motoron ,fék karelhajolt ,tükör leugrott,de semmi komoly..
haza felé meg elhagytam a telefonomat..
szép az élet,hogy BASZA MEG A JEGESMEDVE!
Csak vigyá, nehogy szimeringes legyen az index, mert akkor beüt az ac pumpa a főtengelybe
Jahh megtaláltam
HOl és mikor lessz tali? mentek valamerre? ha nem túl messzire csatlakozok énis ha lehet
C1800Rider! Ma én is ottleszek a parkolóban. A motorozz.hun nemvagyok tag így itt iratkozok fel a túrához. Remélem addig sokat fog melegedni az idő!
Holnap hivlak!
Szega! Milyen nap lesz holnap? . Palival ketten bizti. De hogy merre? Hidegebb van,mint egy hete,nagy útra már nem készülünk,de majd kiderül.
Hali! Én holnap szeretnék tekeregni! Terv merre? Ki jön?
Józsi a szervízvezető aki a quadokkal szökött küzdeni (küzd azokkal amúgy mindegyikük) Ricsi is vágja az ipart, amire pedig Joe nem tud megoldást azt nem lehet megoldani. Fantasztikus figura.
A két "rövid hajú"ból az egyik főleg versenyqvadokat javít rendszeresen,a másik főleg szervíz,vagy egyszerűbb dolgok. A "gondolkodósabb"melókat Joe szokta csinálni. (ő nem rövid hajú )
na akkor beoktojálom a csápört egy karbicsek szinkronizációs csavargatológiára
Szega? Vasárnap ebéd után valamit?