Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nehéz. De pár kör után már teljesen jó volt, simán meg tudom majd szokni, tetszős Mikor hazahoztuk aznap este mentem pár kört,meg másnap, azóta szét van szedve, úgyh még nem igazán tudom ecsetelni, h milyen
Egyelőre okés. Pl a GS, amin "tanulok", az szar, azt már első kör után tudtam, h sose lenne jó. Meg mentem 1200es bandittal, azt se szeretném, az nagyon nagy és nehéz. SV-vel sztem jól elleszünk
én is már nézegettem az sv-ket
meg is tudnám venni de lehet hogy inkább valami kissebb motor kellene még előtte
neked nem volt furcsa az nsr után?
Sebaj majd leveszed róla.
Nem. Sóderklubbanvóóót Vagymi
Bőrömet meg az olaj meg a brigééééciol teszi tönkre. Meg hogy mindig leverem
el. Ha meglenne nem lenne SV /De motoroznék...
akkor nem ismerhetlek mert én nem oda járok
Én meg Encsre járok gimibe, 1évem van még
Ja encsi vagyok:)
Holnap ha az idő engedi, mikor lesz menetel a Bükkbe?
Eli 06703207295- szólj nekem is ha erre jársz. Nem válthatsz 2esnél feljebb
csoda szép ez a mén...biztos hideg vérű...)))
jéé, néha ide téved egy encsi emberke is?!
Igen
Bükk?
Runner 180- hátúl a hajtásban valami csörög, de nemtudok rájönni hogy mi, pedig már 3-szor szétszedtem, csapágyak jók, már feladtam

LaciCRM az Mézes hordó:), de volt cefrés is
nojn und ákcén ákcén ákcén

rúf án
Mit kellene csinalni?
Egy kis környéketek béli csemege...Zoli cserélhetnénk már számot, bárkit hívtam a miskolci brigádból, senki nem vette fel a telefont
hivd már fel a honda wilkrt (pistit) neki van egy haverja,legendásan jó szerelő még pestről is hozzák hozzá a gépeket és olcsón is dolgozik.nekem meg volt a száma ,de valahol elhagytam...
de jó szerelője van jenőnek is a maxpoowerbw (suzuli) egy oldalkocsis géppel szaladgál és otthon is szerel..
látom cefrés hordók előtt pózol a robogó
mit kéne javítani?
Üdv.
Valaki tudna mondani normális motorszerelőt miskolcon? Órabért, telefonszámot is lehet. Előre is köszönöm, segítségeteket.
látom már mit röhögsz..))2ből 2 rossz link ,szerintem ez ittt az új csúcs!http://shox.hu/content/buk%C3%...
=?iso-8859-2?Q?El=E9g biztons=E1gos a buk=F3sisakod=3F?=