Hát nem tudom.. De én szerettem volna szerény személyével menni de lemondta így szerintem maradok egyenlőre a jogsi csinálgatásnál.. Hát nem.Bár ha össze kéne számolnom,h. hányszor ültem hátsóülésen az épp elég lenne egy kéz Szóval nagyon vonzanak a vasak most is voltam tegnap Debrecenben faterral, mi volt az első hát a motoros bolt fater már kész volt lassan már itt járt
az a gond,h. haverral mentem volna csak Ő meg messziről jönne és ma közölte velem,h. nem tud jönni mert hogy nincs rá pénze.. mondom állom a belépőt is meg adok benzinbe is de úgy sem jönne ki.. szal így épp záró, úgymond "suli előtti " tali lett volna de így lemondta kissé én is kiakadtam .. jah kresszem meg van szeptemberben kezdem a rutint de sajna már csak jövőre tok vizsgázni forgalomból
Nhorbee mester! Te az idén már beleuntál a találkozókba,vagy még netán Barcikát bevállalod? (a jó oldala,valszleg már nem fog a tökünkön is folyni a víz) szep 3
eddíg amik voltak motorjaim mindegyiket szétszedtem valamennyire
nsr-t már eladtad?
baze..... akkor télleg nem megyek már egy kört se míg nem lesz rendszámom meg jogsim......
Már a csekk meg a velefoglalkozás több. Nemhogy fagyiztatok volna egyet.
http://www.orszagutakvandorai....
Mikor lesz a Barcika bigyó? Mi lesz a program?
Nah zoli mentek barcikára? Én sajna lemondtam pedig mentem volna én is
de ha így ütöd be akkor már bejön és a lap alján jobbra..
Egyszer úgyis visszalopom a rohadékoktól valahogy...