Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akit esetleg érdekel:=?iso-8859-2?Q?El=E9g biztons=E1gos a buk=F3sisakod=3F?=
cigizel? Tönkreteszi bőrt
Aztat nem báncsák hálisten'!
nincs valakinek honda hátsó lábtartója? legalábbbis gumi kéne a jobb oldaliba,1 hetet bírt...
értem
eddíg amik voltak motorjaim mindegyiket szétszedtem valamennyire
nsr-t már eladtad?
gyóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

baze..... akkor télleg nem megyek már egy kört se míg nem lesz rendszámom meg jogsim......
100eft
Azt a kurva. Papírt elvették? Mármint a jogsit?
Ezer vaze.
Nah én mentem további szép estét mindenkinek
száz forint?
Már a csekk meg a velefoglalkozás több. Nemhogy fagyiztatok volna egyet.
Hát nem tudom.. De én szerettem volna szerény személyével menni de lemondta így szerintem maradok egyenlőre a jogsi csinálgatásnál.. Hát nem.Bár ha össze kéne számolnom,h. hányszor ültem hátsóülésen az épp elég lenne egy kéz Szóval nagyon vonzanak a vasak most is voltam tegnap Debrecenben faterral, mi volt az első hát a motoros bolt fater már kész volt lassan már itt járt
Kiszállításban esetleg tudok segíteni,ha nem egy platónyi cuccod van. Úgy látom,jövőre már nem hátsóülésre kell pályáznod. Csak így tovább.
Sziasztok Emberkék!

Mikor lesz a Barcika bigyó? Mi lesz a program?
az a gond,h. haverral mentem volna csak Ő meg messziről jönne és ma közölte velem,h. nem tud jönni mert hogy nincs rá pénze.. mondom állom a belépőt is meg adok benzinbe is de úgy sem jönne ki.. szal így épp záró, úgymond "suli előtti " tali lett volna de így lemondta kissé én is kiakadtam .. jah kresszem meg van szeptemberben kezdem a rutint de sajna már csak jövőre tok vizsgázni forgalomból
Gyeremávazeeeee! Én olyan keményen úgysem piál6ok,fiaimmal megyek,úgyhogy a részemet megi6od. Intézzél még valami jó Mátrai cimbiket,oszt gyertek.
Sziasztok!

Nah zoli mentek barcikára? Én sajna lemondtam pedig mentem volna én is
Nem hiszem hogy mennénk.....idén már kitomboltam magam!Bár azt mondják hogy nem rossz buli....sosem lehet tudni....
Nhorbee mester! Te az idén már beleuntál a találkozókba,vagy még netán Barcikát bevállalod? (a jó oldala,valszleg már nem fog a tökünkön is folyni a víz) szep 3
http://onroad.hu/
de ha így ütöd be akkor már bejön és a lap alján jobbra..
basszus én meg kitöröltem a linket a tombolával eggyütt gyüt...
A kért oldal nem található!
Itatom itatom, muszáj keresni a büntire.
Egyszer úgyis visszalopom a rohadékoktól valahogy...
én annak idején már láttam diesel bmv,de ilyethttp://onroad.hu/hir/hazai-dizelmotoros-mz-motorkerekpar.html:::?