Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogynem
Hát ez most nem jött össze
jóvan ne ríjjál van kenyér piríjjál
Írtam, hogy nekem is olyan van elöl, mint a képen Elissának. Ezért a
hát te mondod meg képről egy gumiről hogy kemény e vagy puha nememlékszel? dzsentlömen
ránézésre jó mi?
Pirelli Dragon Supercorsa Nekem elöl az van, isteni gumi!
Szép
Szia Zoli!
Írtam privátban!
Akkor neked is mozgalmas 7végéd volt
kék CBR f2? hát az kurvajó dzsoni
köszi a gratulációt,de mad1év múlva ,ha addig jó lesz majd akkor...
már meghuztam egy kicsit a bajszát,160ig nagyon jól húz ,úzána fékeztem ,majd szépen fokozatosan.egyenlőre ez az első kerékből jővő zaj nyyugtalanít,de holnap utána nézek...
Saját akaratomból vettem két"""szart""" aprópénzért. Ami a gixer volt az egészben,az az,hogy hiába raktam beléjük sok pénzt,ha nem a megfelelő minőséget kaptam érte. Erről nem a gép tehet,hanem az ember,aki nem a legjobbat teszi a gépébe.(mert sajnos nem milliomos) Szal sokat bosszantottak már a kis piszkok,de egyrészt öregek,másrészt ha mondjuk Wössner cuccokat rakok bele,sztem simán végigmotoroz6om vele a nyarat. Power ügyben meg... Kész a négy új,és már bizniszt is csináltunk belőle. (kicsit hoz legalább vissza a sok kidobott léből)
gratulálok remélem te szerencsésebb vagy, mint én (meg -talán- zoli... )
Hát akkor meg gratula. Előre léptél,ne a "múlton" rágódjál má! Inkább koncentrálj a következő feladatra,a nagytesó megszelidítésére.
igeeen! de azé sajnálom a csepséget...
Csak neeeem? Lecserélted a vasat?
enyém lett,bár van egy kis nyöszögő hangja az első féktárcsa (jobb oldi) néha besuhog ,de alig ,hogy elindulok abahadja.
Nekem is van ilyen Kicsit régebbről, de a helyszín és a beállítás majdnem ugyan az.
Helló Széphölgyem! Látom Répáshuta fölött a kis "kémlelőnyílásnál" fényképezkedtél. Meg alatta a termelésnél.Szép képek.Ezen a hétvégén csak SPéterre mentem le motorral,meg fel Varbóra. Mondjuk Péteren kis híján lelökött az útról egy idióta,akit elkezdtem előzni,aztán ő is elkezdett valamit előzni,csak éppen a tükröt nem ismete. Több volt,mint érdekes. Tényleg lagziztam,ahogy Szega írta,számom valóban ott az adatlapomon,mint ahogy a mail címem is. Ha úgy gondolod, küldd el a számodat emailban,és ha legközelebb erre jársz,nem kell keresgélned,kivel motorozz.
Valóban...köszönöm az infót...
Nem lehet véleményt mondani néhány képről!
Szépen néz ki max ennyit. Fel kell ülni rá menni vele és amennyire csak lehet jó alaposan megnézni mindenét! Féktárcsák mennyire kopottak,nem olcsó ha vásárlást követően nemsokára venned kell rá!Váz illesztéseinél törésre utaló jelek(csúnya nem oda illő horpadás,hegesztés,horzsolás)lehetőleg olyan úton kipróbálni ahol tudsz menni vele gyorsan is(esetleg nem ráz-e az eleje, hátulja). Mennyi km van benne(ez sokszor csalás) de vedd csak a saját géped állapotát alapul és azal hasonlítsd össze! A sok jótanács ellenére megeshet,hogy egy rozzant gépet veszel! Menj el és próbáld ki! A külseje annyit mond a képekből nézve hogy nem gyári a fényezése és valószínűleg külföldről hozott gép. Ne hagyd,hogy megtévesszen a szép festés! Ennyi volt a mise mára:)
Melyik sulinál tanulsz?
Szia! Zoli számát megtalálod az adatlapján. Ha minden igaz lagzizik a hétvégén. Az elmúlt hét végén beszéltük, hogy lehet vasárnap kimegyünk a bükkbe, de nem tudom mi lesz.