Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CBR!
Hö.. és milyen?
jáá minnyá lesz motorom
Túl erősek voltak a csavarok, valahogy el kellett gyengíteni őket.
Gondolom
Mijafenének furkálta az ki a csavarokat?
Tán pályázott vele?
hát... biztos nehezebb lesz, mint szét, de majd rájövök mindenre... Így elsőre nem mindig volt egyszerű rájönni a dógokra
Most így néz ki:
link
link
link
De ehhez azéé kell néha segítség.. a srácnak mániája volt, h rengeteg csavart kifúrt benne (cserélem le), és jópárnak eléggé el van szexualizálva a feje, és erősen meg is van húzva, úgyh azokkal nem merek szenvedni annyira, elég volt kaparászni a csavar fejébe a menetet, mikor az NSR olajpumpájába beletörtem
a grabdés sárga SVt én is néztem :)
nem is nagyon idegesít,bár tetszik 1-2 vas:
1. a vfr750
2.gsxf
3.a grandemoto nál a sárga sv
4. lett volna tegnap egy csere fj600 98',de asrác azt hitte ez nagyobb vas szerintem mert azóta nem jelentkezet,bár az övé nagyon szép volt...
Kitartás ürge! Februártól hirdetem a kék motort,és ma is azzal Bükköztem. Nézd a dolog jó oldalát. Addig is van mivel járnod.
ok,köszi,de sajnos már kérdeztem és ez volt a válasza...
na ja (de amúgy meg lehet kérdezni, hogy nem cserélné-e el, én is úgy vettem a pegasot h nem volt kiírva h csere/beszámítás lehetséges...szegény simsonkám:( ) de csak sikerül eladnod/elcserélned, csak mikor? de sok sikert hozzá!
köszi ez tetszene ,de nem csere kell neki hanem cash
Azért csak annyira szedd szét, hogy össze is tudd rakni!
itt meg egy szép pegaso http://www.kepesmotor.hu/april... vagy még most sem akarsz apriliát?
itt van az én kicsikém...http://www.kepesmotor.hu/honda...
Óóóhhh de jó volt ez a kis motorozás, ha valaki közületek szeretne szép helyen motorozni annak ajánlanám az Ózd-Salgótarján túrát! Egyébként Miskolc-Ózd-Salgótarján-Hatvan-Miskolc karika olyan 311km-er volt.
egyrészt kiváncsi vagyok mi van benne másrészt karbiszinkron, harmadrészt meg lefürdetem szépen, kimosom a tengerparty homokot az olajból :)
Innen megy valaki a jövő heti kawasaki lime partyra?
Van vele valami probléma, vagy csak subérolás céljából lett így lebontva?
na.. jelenleg így állunk De lesz ez még jobb is
ilyen a horgász szerencse...Boldog névnapot kívánok ,így meg késve is ..
Hazaértem a horgászatból. Legalább névnapomon szerencsém lehetne kapás alig volt, egyet megakasztottam, jött is kifelé könnyen, aztán gondolt egyet és eltűnt szerelékkel együtt, de amúgy a szomszédok sem fogtak semmit (legszebb öröm a káröröm? ) . Semmi mozgás, rablás, ugrálás nem volt egész nap. Még a nyáron 1x elmegyünk szurdokra és az évre le is telt .
Nem. Csodák nincsenek, de szétszedtem, semmi problémát nem találtam, ugyanúgy mozognak a szelepek, mint a többi, szóval lehet nem is az a baja. Holnap összerakom, ha rossz, akkor szerelő.
Ejj de jó ízlésed van. Tuti, hogy brutálabban nézne ki úgy. Szal, hajrá a kis átalakításhoz.
Csaknekedcsakmost hiba orvosolva
Még a Nyéket is kijavítottam