Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig aztem meghívhatlak egy piára De majd máskor..
Én is csak péntek estére megyek be.
Amúgy mindig ott vagyok a faház teraszán, az egyik szoba évek óta nekünk van rendszeresítve. Ugyhogy ott megtalál mindenki aki akar...
miért nem kérdezed meg raidert?
Megy. Mondjuk néha megmakacsolja magát, de -lekopogom- indul önindítóval. Ki kell még tapasztalni. Tokajjal meg nem tudom, hogy mi lesz. Szeretnék eljutni...legalább szétnézni, hátha összefutok pár fórumos arccal
tényleg nem, dolgozok szombat-vasnap is.
Ugyan ez volt nekem mikor két ilyen mezei szimeringet raktam bele. Italmodo nál vettem normálisat bele. Csak jól kibasztam magammal én is. Megy már a Pegaso? Ha jössz tokajba megsasolom.
Nem tudod, hogy pegasohoz hol találok gyári telószimeringet? Mert vettem kettőt (1300Ft-ért darabját), de szart nem ért, pár napig bírta és terepen se jártam vele...
Tényleg nem jössz?
én csak azért nem megyek mert nem lesz ESPÉ koncert
Motoros találkozó.
Mindössze 20 éves volt a srác akit temettek.
Remélem el tudok jutni szombaton én is! Bár... még semmi sem biztos :(. Most meg kaptam egy vírust a gépre, nemsokára format céé, majd jelentkezem!
Szia!

Mi lesz szombaton Tokajba?
pont így vagyok én is...látátok?szomorú...http://video.boon.hu/video/654...
Mint ahogy az idén még minden ilyen kétesre sikeredett,remélem,szombaton lejutok. Nyakig vagyok melóval,itt a szezon,úgy néz ki,még szombaton is működünk,legalábbis délelőtt, de délután ha még bírom vonszolni magam,akkor ott leszek.
Azt nem tudja valaki, hogy szombaton hanytol lesz a felvonulás?
Fenn a kéz!
Aki jön Tokajba kezeket fel!
Hali!

Yamaha yzf 750 ennek a segédvázát megcsinálni így kb mennyi pénzbe lenne?
http://p1.bikepics.com/pics/20...
megvót
Sajna személyesen nem tudtunk elbúcsúzni,"csak" Henitől, de én is szeretném még egyszer megköszönni a vendéglátást,az osztályon felüli kajákat,fullextrás lagzid volt,örülök,hogy részese lehettem.
Gratula nekik! :)
Szééééép a mennyasszony
Tanusitom :D
Köszönjük szépen! Az idén remélem összefutunk majd valahol!
Bizony szép! Köszönöm!