Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

decemberben szoktam tartani, de értékelem, hogy figyelsz.
Isten éltessen öreg! Vagyis...... Te buzi....
vagy holnap megcsörizlek napközben délelőtt ha szabad, de képeket most is szívesen vennék.
felhívhatlak? küldjél már légyszi képeket az adamd.nemeth kukac gmail pont com-ra
Helyzet az,hogy nekem is a 3. megoldás jön be legjobban, ne kérdezd,miért. Egy ilyen motort,ha hidegen elkezded húzgálni,pillanatok alatt ki lehet nyírni. Ha meg az ősz végére kivégeznéd,elapadnának a 20-asok,és hülyén éreznénk magunkat mindketten,de én kicsit még hülyébben. Hangerő verseny. Életemben először csináltam ilyet haverok unszolására. A mérő ürge 4 gázfröccsig bírta,aztán intett,ok. Dob nélkül iszonyat hangja van,elég volt neki ennyi.
aham, szóval egyhelyben tépketted hangerőversenyen? nézd, vagy most havi 20, valami zsíros összegig, és addig a te neveden marad, vagy mittommén írunk oylat mintha tartoznék neked simán, vagy ha visszajön uzsorás cimbim , megkérdem tud-e segíteni. (mert nem is készültem sok kp-val, mert amit átvettem volna motort, 0-ával hoztam volna el, és csak a havi 20 lett volna, erre lőttem be magam, de befalsult az arc .)
,igen az.. csak melóba nem már vagy 15 éve kaszálok,hol a lóvét ,hol a fűvet..
Van rá egy tuti befutóm,csakhát Őt nem veti fel a pénz,másfél hónapja gyűjtöget,annyit ígértem neki,ha valami gyorsabb vevő akadna,értesítem,hogy áll. Meg most várom egy 250-es KTM versenyenduro cserének a viszajelzését. Részedről? Mi a pálya?
megvan még a wolf? van jelentkező?
Szerencsés ez a Kaszás nicknév? (milyen jó,így írás közben nem pöszítek )
most jut eszembe (nagyképű)) eddig még nem nyultam szerszámmal a motorjaimhoz (újkori motorozásom óta)....
még a végén olyan leszek,mint egyik jány motoros társunk aki az új motorját rögtön szétkapta..)))
nagyobb volt az ijedség,bár mióta itthon vagyok fekszek(mert az asszony nem enged semmit csinálni..) azóta egyre jobban fáj mindenem ,főleg a derekam..
Felrakták ma az új láncszetett,isteni,bár haza felé jövett gyors szerelés (fájós testtel) letört a láncvédőm és hozzá ért a lánchoz (még jó,hogy nálam volt a svájcibicska ),úgy hogy ez nem az én napom volt....
basszus :S még jó h nem lett nagy bajod....
haver nem csak neked volt szar napod leestem 4m magasból ,de úgy hogy egy 3 mázsás beton tömbön állva.Az volt a szerencsém,hogy a beton ért le hamarabb nem, én ,mert akkor rám esik.kissebb zuzodások és horzsolásokkal megúsztam ,ja meg öszetörtem a vadiúj telefonomat...
hádde én nem akarom.
no ez van
ezzel én is így vagyok,de sajnos ez az internet egyik árnyoldala.ezért veszélyes az iwiw is,visszaélhetnek a képekkel.komolyabb portálokról már nem is lehet csak simán lementeni képeket.
Ne panaszkodj már,hát sztárot csinálnak belőled. .
"Túl kell élni a jelent" Esetemben fájdalmas valóság. Eddig húztam a dolgot,de most már vége a nyári buliknak,motorozásoknak,ma le kellett szedetni a komplett felső hidat a gambámból, + még két foghúzás,mit ne mondjak, nem vagyok a topon...

hát szakadjon meg mind, aki lopja mások képeit.....
no mindegy, nem szeressem az ilyet.
na hali!csak azt akartam közölni,hogy híres lettél valamelyik nap rátévedtem egy fórumra(talán az indexen,de már nem találom) ahová autós és motoros csajok képeit töltögették fel.és ott volt2kép Rólad.az adatlap alapján mindjárt felismertem.a bikepics-ről szedték le szerintem.még az előző motorral vagy térdnadrágban.hát ennyi a történet...médiasztár lettél
na mesélj
Hát ahogy gondolod. de én is valahogy a jövőre koncentrálok csak így túl kell élni még a jelent is
heló szandra!itt vagy még?akartam valamit újságolni!
Mit mának. Azt ki is hagyom,egyenesen a jövőnek.