Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az fasza! Akkor itasd a jónépet!
Ja, hogy valami jó hír is legyen: Nemrég kaptam szerelmes levelet a szerencsi mókus őrsről, pár hete szembeegykerekeztem indokolatlan mennyiségű (3 db) motorosrendőrrel szerencs főuccáján a pittel, a keróval nem volt bajuk, a köbcentivel igen...100 forintot kérnek a mutatványért...
Jönné má vagánykodni a csajoknak egyből, mi?
Na, az biztos szép lesz, öregebb, gondolom, F3?
ha meglesz nyugodt légy első megálló: SZERENCS
filmcsillag jólesz még a haccáz
Milyen cébéertet néztél ki magadnak te kis barkácsmester?
jópénzért csinálok neked jót
Próbálkoztam az összetákolással, de fos
óó

elbírja ha jól megvan csinálva , el kell találni hogyan ütöd rá, hogy a menet kicsit belevágja magát, ideiglenesnek jó egy két napig
Pegasonak elég erős a kuplungja, sajna nem bírja el.
van egy gyors paraszt megoldás.

amennyi leszakadt annyit levágsz a külső házból is ( persze egyenesre le kell vágni a belső szárat is ne álljon szét) majd egy 6os anyát ráversz kalapácsal a bowdenre simsonnál bevált régen
Csinálj magadnak. Veszel bowden szálat javító szettet, nagy teljesítményű forrasztópáka, cin, köszörű, 2 óra hossza, és meg is vagy.
paffffffffffffffff! kaptam ma ajánlatot kuplungbowdenre. 6500Ft ugyh ez még várat magára keresgélek neten megint. De már a .............kivan, az éven még nem tudtam egy normálisat motorozni
már csak nemsokvan hátra
Nem megyek, már nem vagyok kawa tulaj. De haverom aki megvette tőlem a zxr 400-at menni fog. Nagyon rácuppant a témára. Jól is teszi mondjuk.
Te nem jössz a kawa estre holnap?
aha. Van már Ciberéd?
azéééé...... ......... ....((cigikávé))...... hogy mire oda jutok, h mehetek, addigra olyan legyen, h csak na
Kifúrt csavarokkal, dzsuvás motorral nem buli És mivel most vettem, így leszek nyugodt, ha mielőtt elindulok a világ végére átnézem, h mivanahol. Éti? Naná. Ennyi, köszönöm.
Tégy közzé egy fényképet,el látjuk a baját. (na,ez nem én voltam)
én sajnos nem mehetek.ott lesz az ellenségem.az aki kilököt az előző munkahelyemről a gyárból. Ő a Drinkers gitárosa,félek ,ha találkoznánk az nem vezetne jóra...(túl sok pénzt húzott ki a zsebemből),pedig én csak az állásomat kockáztattam miatta nap mint nap,míg ő és kicsi fia fel nem építkezet.ráadásul ő maradt én nekem távoznom kellett,úgy hogy még csak meg se hallgattak...ááááááááá
Najó van na ennyit erről,jó m ulatást nektek ,de beszámolót kérünk...
Csomag... Ez nekem se lesz egyszerű,RGV-n pakolni,hely= 0 . De majd elhordjuk a hátunkon,vagy valahogy. Fa... Lassan megőrülök a vevőkkel. Árvíz idején majd fel kopott az állunk,most meg csak a tegnapi napon 48 m3 megrendelésem jött. Igen,ennek örülni kéne,tudom,csakhogy egy hét alatt sem szállítok ki ennyit,arról nem is beszélve.hogy össze is kell azt szedni. de hagyjuk ezt a sirámot, lényeg az ott találkozunk péntek este.
majd megkereslek ugy is kell fa valószinű én is duplát fordulok. egy csomaggal eggyet utassal.
Én már az előző kettőn is ott voltam,ezen is ott a helyem,de mivel a péntek fakiadási nap az erdészetnél,én pedig tüzifából élek,csak az esti órákban megyek,és akkor is kettőt kell fordulnom,mivel két fiam van. Viszont ha az idő engedi,sátorral megyünk,és maradunk vasárnap délelőttig.
kazincbarcikára jön valaki?