A Tokaji találkozóhoz még annyi hozzáfűzni valóm lenne hogy:
1. Én azért péntek este tiltattam a gépet mint az állat a színpad mellett
2. Nem feltétlenül kell csodálkozni, hogy a rendőrök ránk húzták a szopatót. Mert amikor a két járőrt tavaly 4 drzvel szopatták és vigyorogtak, hogy nem érik utol a skodával őket... El is hiszem, hogy bepipultak. Jó lenne, ha lenne egy hely, ahol kegyetlenül lehetne egykerózni, gumitfüstölni. Nem pártolom a rendőröket, mert tényleg nem, de ha engem valaki szivat, egyértelmű, hogy következő alkalommal megpróbálok törleszteni.
Ajjajj...megint vihar közeleg, csinálok majd képet róla . Egy gyors kérdés: kipuffdobot mivel tömjem ki? Mert amit kivettem belőle tömítés az fos, darabokban széthullott és nem tudom eldönteni, hogy mi lehet. Olyan, mint a gyapot vagy nemtom.
A ZX9 speed, te túrás vagy. Olyan 140 lovasra saccolom azt a gépet, akármilyen nyugis vagy, ennyire erő sztem sok, szokatlan lenne a kis CBF után. Ez meg, hogy találgatnak, hogy mi a baja, meg nem veszi a sebességéket.... felejtős, van még rengeteg motor, amiből válogathatsz.
na srácok most voltam megnézni egy motort. zx9r ninja nagyon szép egy két hibát levéve:
1. van a burkolaton 2 db 15cm repedés (tudom javítható)
2. a gyári kulcs nincs meg(?) de a tulajjal beszéltem (a volt
osztálytársam haverja)
3. a váltója veszi az egyest meg az ürest,a többit nem (állítólag
léptető villa,de ha nagyobb a baj akkor is 40000ft meg van az
új váltó -állítólag)
Na szerintetek mi a véleményetek? ha tudom megpróbálom belinkelni a motort...
Pedig igaza van Feconak! Már tavalyhoz képest is langyosabb volt a hangulat bent... 1részt mert nem volt ott HadnagyJozsi, aki valljuk be tud hangulatot csinálni! És tényleg volt rá nem egyszer példa h szoltak h haggyák abba a tiltást...
Az sxv/kawa keverékkel voltál, igaz? Mondtam havernak, hogy olyan ismerős ez a motor, mintha már láttam volna valahol...most néztem az adatlapod és innen. Mikor a felvonulás volt és bekanyarodtunk a 37-esről keresztúr felé ott is megálltunk. Mi engedtünk be titeket magunk elé (piros-fehér r125, rajtam kék kék-fehér(-fekete) sisak volt).
Hali mindenkinek! Csak gondoltam megosztom veletek a tegnapi gurulásomat. Sajószentpéter-Komjáti útszakaszon rég jártam és egy spontán gurulás volt tegnap. Meglepődtem mert kitünő az út Lassab gurulásra kitváló szerintem én is sétamotorkáltam egyedül! Písz end láv
Ez az új gép?
a kipuff már rá is égett a vádlimra
Veled egy jo fekete csajszi volt nem?
1. Én azért péntek este tiltattam a gépet mint az állat a színpad mellett
2. Nem feltétlenül kell csodálkozni, hogy a rendőrök ránk húzták a szopatót. Mert amikor a két járőrt tavaly 4 drzvel szopatták és vigyorogtak, hogy nem érik utol a skodával őket... El is hiszem, hogy bepipultak. Jó lenne, ha lenne egy hely, ahol kegyetlenül lehetne egykerózni, gumitfüstölni. Nem pártolom a rendőröket, mert tényleg nem, de ha engem valaki szivat, egyértelmű, hogy következő alkalommal megpróbálok törleszteni.
Én a zxr dobját sima üveggyapottal tömtem ki. Szomszéd adta a padlásáról. Egy farúd meg gumikalapács és rendesen összetömtem(kalapáltam) a gyapotot.
Miskolc Tolnai autósboltba tudsz venni kipufogó bélést! Én azt raktam a quadba. Sűrűn van szőve és varva.
1 úgy használod...
2 nem használod de csak a tavasszal csinálod meg a papírjait?
na csk olyat nem találok amibe beszámolnák vagy cserélnék az enyémet..
1. van a burkolaton 2 db 15cm repedés (tudom javítható)
2. a gyári kulcs nincs meg(?) de a tulajjal beszéltem (a volt
osztálytársam haverja)
3. a váltója veszi az egyest meg az ürest,a többit nem (állítólag
léptető villa,de ha nagyobb a baj akkor is 40000ft meg van az
új váltó -állítólag)
Na szerintetek mi a véleményetek? ha tudom megpróbálom belinkelni a motort...
Köszi a beengedést!