Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem motoros találkozóra van kitalálva az a placc, csak sátraknak. Ezért kéne a város és a gólya parkoló, az meg tele sünökkel. Nagyon súlyosan elcseszték a hangulatot. Ott van pl Sirok, na azt nem kell mesélnem... igaz sajnos, hogy pár éve jobb volt a Black Dragon. Reméljük ez jövőre megfordul, mert nekem is lenne kedvem keresztben csúszkálni a körforgalom előtt, de így hogy...
Jó, rendbe, tiltás, ok, gumifüstölés...de könyörgöm, hol? Azon a 3 négyzetméteres beton szaron, amin 2 centi por volt?
Már rég le kellett volna ott aszfaltozniuk egy kézilabdapálya méretű területet minimum, hogy legalább pár egészséges karikát lehetne rajzolni.
Van igazad, nem is kevés. A benti dologgal nem értek egyedül egyet, még hajnalban is, 2-3-4 órakor mentek a tiltatások dob nélkül, gumifüstölés és a többi. A kinti dologgal viszont egyet értek, minden húsz centin 3 rendőr, mikor a sárga gixeres csávó próbálta feldobni a hangulatot, fél percre rá két autó érkezett és ahol volt, nekiálltak cirkálni ugrásra készen. Szóval ja, a polgi bekapja a faszomat, de hátha búcsúzik októberben, aztán jövőre jobb lesz a dolog.
Olyan az egész, mint a tököm!
Kint egész nap ott posztolnak a rendőrök, mintha minimum sorozatgyilkosok találkozója lenne, ez főleg köszönhető a pógármájszternek, ezúton is gratulálok Májer úr!
Bent meg rögtön sípoltak, ha valaki este 10 után próbált némi leszabályzással, persze dob nélkül pici hangulatot varázsolni. Be se mentem. 2 tank benzinnel több.
4-5 éve még fasza volt, kint is, bent is ment a móka. Most, ami ér valamit az egész rendezvényben, az a felvonulás.
Üdv, újra itt! Kicsit várszegény, de nagyon jó volt Tokaj. Jövőre gyertek sokan, aztán bulizunk
hívd fel őket a honlapon kevés cuccos van!
de jó nektek tudlak irigyelni benneteket,nekem meg egy üzemzavar miatt kellet szopnom...
Mikor értél le? Mi vonultunk is jó volt, jövőre ott a helyem sátorral . Csak kicsit kényelmetlen volt hátul, hazafelé már cseréltünk, én vezettem egy darabon, elöl jobban érzem magam...
De jó nektek én meg most értem haza melóból és reggel 4 kor már megyek is vissza..((
Csak lejutottam én is. összefutottunk Vitkával,Nhorbeeval,meg még pár Miskolci haverral.
Mégis megyek. Most indulunk, találtam magamnak egy helyet egy r125 hátsó ülésén
EZ PÉNTEK 13. ! Milyen programok lesznek szombaton? Munka után megpróbálok leszaladni,de jönnöm is kell haza mert vasárnap meló...(((
De megyek, csak a Pancsival Úgyhogy hívj nyugodtan, ha ott leszel, én fél óra múlva indulok, ott leszek vasárnapig.
Jah. Meg azt nem mondtam, hogy még a bovdenszakadás előtt, mikor kitoltam a garázsból a motort, mi történt? Hát persze, hogy eldőlt és letört a kuplungkarból is egy darab. (Esetleg ez a kettő összefűzhető, vagy nem a tört kar miatt szakadt el a bovden?)
Tokaj, elsőnap, csütörtök este, totalkar.....:D:D
Vannak ilyen"szép"időszakok az ember életében,amikor annyit szopik,hogy már szinte élvezi.
Te Vitka! Most akkor te nem jössz Tokajba? Vagy mi lesz?
Én már ma is szoptam. Csak,miheztartás végett. Teherautón nem takartam le a rakományt,20eft. Hát lopni voltam én? Hogy takargassam... Idén 55eft-nál tartok.Ha az ember minden szabályt betartana,130 évig kéne élnie,hogy mindent megcsináljon,átéljen,amit akar,és a fele életünk rendszámtörölgetésből,világításellenőrzésből,meg spaniferkattogtatásból állna. Innen üzenem,kapják be!
Helyzetjelentés tőlem! Szombat lefújva, nem valószínű, hogy ott leszek, max felülök haver mögé és úgy talán.... Egész délután szo**am vele, este gondoltam megyek még egy kört, hátha megjavul, ha mégsem akkor majd holnap kipuffrendszer pucolás, és mit ad isten? Elszakadt az a ************************* kuplungbovden ugyh most irány a kocsma!
Na akkor már leírom ide is a gondom. Vezérműlánc cserés volt a gép, ugye 30000 km. Nekiálltam szétszedtem, összeraktam, de rosszul, 180 fokkal odébb volt a főtengely. Tekertem kézzel a főtengelyt, nem akadt (szal sztem nem hajtottam el a szelepeket), de persze nem is indult be önindítóval. Szétszed megint, összerak immáron jól, csodák csodájára beindult, de csak 3 vagy 3 és fél henger. Szikra van, nem az a gond. Az egyes henger a karbin keresztűl visszafúj. Szóval arra tudok csak gondolni, hogy a szívó szelepek nem zárnak be rendesen. Úgy tudom kézzel nem igazán lehet elhajlítani a szelepeket, ha esetleg hozzáérnek a dugattyúhoz. Vagy mégis? Mert nagyon úgy tűnik most, hogy gebasz van a szelepekkel. Valami 5let vagy hozzászólás a hozzá értőktől? Még annyi, h 3 henger hanjga van, viszont magas fordulaton szinte a teljes ereje megvan a motornak, 6 ezer alatt viszont csak szuszog és halott, meg leáll alapjáraton sokszor stb.
A kipufogó rendszeredben valahol esetleg a lerakódott sok retek nem állja el a kipufogó gáz útját? Vagy esetleg ezt nézted is már?
Inkább csak egyszerűen beleszarni. A pelus burkolná a lényeget.
Amugy helyzetjelentés Tokajból:
Gyülekeznek a fiúk szépencsak. Szerintem többen vannak mint tavaly.
Az a baj, hogy szerintem ezt tutira borsodban fogják alkalmazni. Szopni fogunk...