Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor egy 3kg-os amúrt képzelj el egy 6 méteres spiccbottal 20-as damilllal. Csávó majd beszart mellettem mikor ropogott a bot
Ne is mond!
A Gimis éveimbe annyi lóvét elbasztam horgászatra...
De most már legalább meg van minden pöpec szerkóm ami kell egy fasza horgászathoz, csak most meg időm nincs, mióta dolgozok
Ez van, ezt kell szeretni! De ha hazajutok hébe hóba akkor egyből usgyi a Hernád meg a holtágak
Amurt nagyon jó fogni, küzdenek mint a barom. Olyan mintha egy torpedó lenne a horgodon. Bár én még csak 3-at fogtam és a legnagyobb is 2.5kg volt. Feeder bottal fogtam, kb 10-15 percig fárasztgattam. Mondjuk a nyurga pontyok is elég nagyon vadak.
30 perce jöttem haza a pecázásból. Mostanában reggel és este is kint vagyok. Imádom, imádom és imádom. Részben ezért is lesz következő gépen enduró, mert szar reggel és este is ki biciklizni.
A kurvák, uram, a kurvák... Az a legdrágább sport. Meg a legrégebbi is.
van itt még valaki aki szeret horgászni? vagy csak én vagyok ilyen hülye, hogy a legdrágább ,,sportokat" űzöm? motor, horgászat...
,,minimum annyit kéne menni velük,mint amennyit az idén már szereltem őket" Tudom miről beszélsz . Ma kitömtem a kipuffot gyapottal, én is padlásról szereztem havertól . Remélem holnap szerencsém lesz, mert megyek horgászni. Ha már 5kor kelek, egy 5ös ponttyal megelégednék , de amurt szeretnék már fogni, mert még sosem jött össze az se, de ponty jött helyette
Az már egy igazi nyomaték gyár. Csak baromi nehezek az a baj.
Ja,a DR stimmel,de az 600-as volt.
Nekem meg egy ilyet kínáltak a kék RGV-ért,kicsit már bánom,hogy nem álltam rá.
Igen elment. Kinéztem már egy Suzuki DR 350-et utódnak, ha minden a számításaim szerint megy, már jövőhéten itt lesz.
És most hogy állsz motorilag? Ha jól emléxem,elment a néccázas is?
És még keveset is eszik. Majd megbocsátok ennek a két kis idegtépő dögnek is,csak hát ehhez minimum annyit kéne menni velük,mint amennyit az idén már szereltem őket. A tiedről meg annyit,nekem abban kevés a tűz. Nem bántani akarom,hisz tudom,kivisz a világból,de a teljesítmény hiányát nem kárpótolja a megbízhatóság. (bár kétségkívül jó,ha van)
Értem. Én így 2-szer jártam. A zxr 250 még megvolt, de már kinéztem akkor egy 1999-es zx6r-t. Elkelt a zxr, hívom a csókát még az nap, mondja tegnap délután megvették. Jó, így lett belőle 1996-os zx6r. Aztán jött az SM láz, eladtam a zx6r-t, kinéztem egy Husqvarna SM 610-et, de még 40E hiányzott hozzá. Meglett a pénz, hívom a fickót délután, mondja délelőtt elvitték a husqit. Mondom ilyen nincs. Aztán így lett SM helyett a '98-as zx6r.
tudok egy jó motort eladót..))) JÓ ÉS MEGBÍZHATÓ
No de hiába is kerestem ma ott. Volt neki biztos jobb dolga is,de nem sajnálom tőle,mert már rá fért. Nekem meg állandóan szarakodik az a két foscsomó,újabban rákaptam a bringára. Az kevesebb cuccból áll. Már ha azt is szerelni kell.
jövőre én is mekis leszek gratulálok aztán csak óvatosan...
csatlakozom az előttem szólókhoz.. úgylátom érdemes volt izzadni a mekiben..
Hohóó, na most már tekerheted bele kilómétereket Sok balesetmentes kilómétert és boldogságot kívánok a géphez!
Szép kis nemrossz!
Gratula!
Azhát!
fél nap miatt lemaradtam a drzről,amit meg tudtam vna venni, aztán már úgy vtam vele, h lesz ami lesz, ő lett, már kezd tetszeni is
Hopp az új "csikó". Grat. és sok sok balesetmentes km-t hozzá. De amúgy lehet le vagyok maradva mint a borravaló, de nem úgy volt, hogy supermotot veszel? Egész pontosan DRZ-t?
. . Suzukis tesó lettél.