Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SV, nem TL, de tulajdonképpen kinézetre sztem ugyanaz. Nem vagyok benne biztos, de én úgy tudom, h az ezrese volt a TL.
És 650es, nem 400as.
És hozom magam, mert már darabokban van Majd linkelek képet
És szétkapással megerősítettem saját magam, h nekem sokkal jobban tetszene majd kis fejidommal, egyenes kormánnyal, és ekével. Piros-feketében. Habár az még nagyon soká lesz, de nagy valószínűséggel lesz.
sziaaaaaaaaa
Na tudom már mi hiányzott xD xD xD
na szeptembertől megint... (Ja és szept végén már ha minden jól megy kereesem A Mile Lacit, és Esvééével megyek Debbe
Hello

Mi újság a zxr-el? Megoldódott a vez.mű lánc csere utáni probléma?
Nem TL, bár hasonlít. Ez a régebbi, karbis gömbölyű SV.
akkor az tényleg ingyé volt...
http://www.boon.hu/hirek/Auto/...
Nem.
Amúgyazt nagyon jóárban vetted.
sv?: a képen nem egy tl van?
Dikk... most nézem neked még az NSR a jelenlegi mocid... Tessék lecserélni ám nagyobb kollegára!
kézcsocsessz kedves! gratulálok az új paripához! menj vele végtelen km-eket gond és baleset nélkül! küki mondta hogy több milliót nyertél és vettél egy esvéjt! mehetünk egykerekezni meg gumit füstölni! bőrruhába motorozz ne tangába! és nem ég meg a futóműved tücsökpöcsekenőccsel vékonyan kenegesd a sebet közben kérj meg egy anyóst hogy köpködje! mert a kígyóméreg az gyógyszer! égésisérülésre csak ez használ elhiheted én már tudom hogy a chemotoxtól hízik a légy! na ídes anyja vigyázzzá má azé magadra de húzzad neki! mint süket cigány az opera bálba! RÁKENRÓÓÓÓÓÓL!
Ez egészen biztos 600-as mert elől dupla tárcsás, a 400-as pedig szimpla.
Gratulálok a géphez
Már csak nekem nincs még meg .
Ez az SV ha jól tudom 400 ccm?
Na akkor görbüljön holnap
Én meg dolgozok megint( ), de lenézek egyszer oda is!
Csak lenne már meg a gépsas
Jó tó, legalábbis nekünk eddig mindig szerencsénk volt ott és fogtunk minimum 1-2 2-3kg-s pontyot, meg van benne sok apró (keszeg, kárász) is. Mai horgászat elmaradt, mert közbejött valami, úgyhogy holnap megyünk .
pedig ott voltam fél 11ig.
meki szar és kész. köszi :)

és nyugi, nem is fizet jól. SVt 310ért vettem úgy h lehozta a srác miskolcra
Tudom hol van, kívülről már láttam egy párszor, csak sose jutok el odáig . Fasza tó egyébként?
Régebben jártunk oda, csak ott meg kell venni a halat. Mostanában sok pontyot kiszedtek ott. Amúgy ismerem a tulaj gyerekét, alattam jár egy évvel a gimiben most Hernádvécsére megyünk (naturland horgász tó, nem tudom mennyire ismerős, tavaly nyáron mindig oda jártunk )
Csak legyen meg a gépsas, meg kapjak vagy 4x-es szabikat
vagy akasz meg egy 50kg+ busát...
szerintem meg gyertek egyszer ki hozzám a tiszára harcsázni vagy márnázni,na az már valami...Mikor fogtam a 29.9 kg harcsámat a csónakomat vitte vagy 800m-t pedig 2 voltunk a 7 m-es ladikban..
Elmész a Hernádszurdokon lévő Horgásztavraaa ott 1 bot 600 ft és van bőven amúr meg ponty átlag 3-5 kg, de van 15-ös is mindkettőből
Feeder, match, spicc, faszán élvezetes mindegyikkel, csak győzd engedni a féket nekik
Azért szeretnék fogni egyet, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen velük küzdeni. Volt, hogy már fogtak mellettem, fárasztotta néhány percig mire megadta magát... néha a pontyok is tudnak meglepetést okozni
Na ja meg is lepődtem, dikk mi van velem
De télleg ravasz dögök az amúrok, partot éreznek berohannak vissza
Na meglesz a mocc haza megyek 2 nap csak horgászat lesz.
Csak küldené már a bank a cash-t
Szép teljesítmény. Fuuu ez már tényleg kemény lehetett.