Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon-nagyon szépen Köszönjük! Örülök, hogy ott voltál!
újra itthon,gratulálok az ifjú párnak.!
Nem voltam Edelényi,sem így,sem úgy. Csak egy gumis srácot ismerek ott,tőle épp a héten hoztam egy gumit,na az jó bolt volt.
Ejj de széép menyasszony

Zoli neked régebben nem Edelény volt kiírva lakhelynek? Van ott állítólag egy műszerész csávó a keni vágja a laptopokat, és keresném a címét. Nem ismerős így hallomásból?
Még egyszer gratula nekik innen is!
Pár kép tegnapról.
Jómagam is így vagyok. Ma is megyek egy óra múlva Aggtelekre Szegaga havernak az esküvői menetét kicsit meg"szinesíteni". Ide is lett hívva több helybeli haverom is,és persze hogy csak én megyek. Nem akarom futtatni magam,de ha valamit megigérek,ahhoz,ha csak egy mód van rá,tartom is magam.
igen
Az jó
De mennyire igazad van. Ezért is járok legtöbbször egyedül.
Jön valaki Kassára(Kosice)?
most!
Nem vagy egyedül,mindenki dolgozik mindig,mire meg haza érnek,fáradtak,nyűgösek,nincs kedv semmihez. Hétvége meg természetesen betervezve valamire,úgyh akkor se jó. Nomeg van a másik csoport,akinek dolga nem sok,pénze annál több,két év alatt 100ezret teker a motorjába,le se száll róla. Ebbe a körbe meg úgyse lehet belekeveredni,tizedannyi pénzzel,meg főleg idővel. Meg amúgy is hogy mutatna a sok új vas közt a 22 éves ""foscsomóm""
Ja
Aha fogok rá venni normális kinézetűt, mert még a hátam is olajos lesz tőle ami a tuaregen van(pl. a tiéd) az jó lenne az enyémre is, ugye?
neked golyószóró a kipufogód?
Pang a pity?
Hali! Motorozáshoz társakat keresek!
A pity pang
Mi ez a csend?
anyáááám....
Hazaértünk. Elmentünk bobozni meg még mászkáltunk erre-arra. Vártam elég sokat mielőtt indultam és utolértük az előttünk haladókat . Most meg elég nagy vihar közeleg, a szél már nagyon fúj, be van borulva, villámlik, dörög, az eső most kezd esni.
Tegnap egész délután motoron ültem,lement vagy 150km összevissza,úgyhogy csak most látom,hogy túl vagy a kreszen,gratula! No akkor innentől koncentrálj a vezetésre,ez már a jobbik része a dolognak.
Kicsit.
Helóka!
Prügy és Tarcal közt megcsinálták az utat!
0 kátyú!
jaja jó volt nagyon, néztük a villámokat mindenfelé