Zoli neked régebben nem Edelény volt kiírva lakhelynek? Van ott állítólag egy műszerész csávó a keni vágja a laptopokat, és keresném a címét. Nem ismerős így hallomásból?
Jómagam is így vagyok. Ma is megyek egy óra múlva Aggtelekre Szegaga havernak az esküvői menetét kicsit meg"szinesíteni". Ide is lett hívva több helybeli haverom is,és persze hogy csak én megyek. Nem akarom futtatni magam,de ha valamit megigérek,ahhoz,ha csak egy mód van rá,tartom is magam.
Nem vagy egyedül,mindenki dolgozik mindig,mire meg haza érnek,fáradtak,nyűgösek,nincs kedv semmihez. Hétvége meg természetesen betervezve valamire,úgyh akkor se jó. Nomeg van a másik csoport,akinek dolga nem sok,pénze annál több,két év alatt 100ezret teker a motorjába,le se száll róla. Ebbe a körbe meg úgyse lehet belekeveredni,tizedannyi pénzzel,meg főleg idővel. Meg amúgy is hogy mutatna a sok új vas közt a 22 éves ""foscsomóm""
Hazaértünk. Elmentünk bobozni meg még mászkáltunk erre-arra. Vártam elég sokat mielőtt indultam és utolértük az előttünk haladókat . Most meg elég nagy vihar közeleg, a szél már nagyon fúj, be van borulva, villámlik, dörög, az eső most kezd esni.
Tegnap egész délután motoron ültem,lement vagy 150km összevissza,úgyhogy csak most látom,hogy túl vagy a kreszen,gratula! No akkor innentől koncentrálj a vezetésre,ez már a jobbik része a dolognak.
Zoli neked régebben nem Edelény volt kiírva lakhelynek? Van ott állítólag egy műszerész csávó a keni vágja a laptopokat, és keresném a címét. Nem ismerős így hallomásból?
most!
Prügy és Tarcal közt megcsinálták az utat!
0 kátyú!