Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no srácok én léptem fáradt vok mert kimerít ez a suli aztán majd jön az edzés is .. további szép estét
áh úgy semmi újdonság, csak már nem olyan sok darabban van, mint eddig Már csak a feje nincs visszatéve, de mivel már felvilágítódtam, h hova való a duda, most már mindent vissza tudok majd oktojálni Egyébként kapott új gyertyákat meg légszűrőt, meg be lett állítva a karbi.
Most a kuplung van szétszedve, de bevittem a lamellákat hozzáértő szem megtekintése végett szentimentálissan, és indokolatlanul volt gyanús, mert jáú Úgyh megúsztam egy 15ezres projektet
jaj Zoli ez a múlt élj a mának ..
Ja ja. Vezesd a parasztok roohaamáát. Még jó,hogy nem fogtak rajtunk ezek a baromságok. Se paraszt nem lettem,se vezető. Nem kérek kommentárt az utolsó mondathoz.
nah hello.. ismét.. a szám a 69.. arra gondolsz, annak 2 oka van az 1. kedvenc szám 2. mást jelent jah és csinos .. pff nah ezt hagyjuk -.- de azért köszke ..
ja meg itt van a KATYÚSA ! Meg a ZÁJCSIK PÁBEGÁLYCSÍK !
ZÁKRÍTÓ FORTÁCSKÚ!
az már a múlt haver... meg eeeeej uh náj))))
szia te kis 18 éves, csinos és ráadásul a kedvenc számom van a nick nevében...
nálad mit jelent ez a szám?
Amikor én még éneket tanultam,Mint a mókus fenn a fán,,,Hej te bunkócska te drága,ésatöbbi anno Szovjet műremekekkel tömték a fejünket több kevesebb sikerrel.
Végre! Nem csak én vagyok egyedül a fórumon, aki most fog érettségizni
nah ja .. jobb is így bár akkor majd pluszban még az érettségire koncentrálni fasza lesz de nem gond az is meg lesz (csak pozitívan) és aztán mehetek végre tovább am. szia
ne izgulj jobban jársz így mert nem felejtedel a tanultakat és nem esel ki a gyakorlatból.Gondolj bele most egcsinálod a vizsgát tavasszal meg tanúlhatod előröl....
Ennek örülök,h. legalább jól érezted magad bár ez a megfázás .. nah azt nem kívántam volna egy kérdésem van. Írtad,h. nem hallottad a székely himnuszt. hát erre csak annyit tudok mondani,h. ej ej bár és visszatérve a kérdésre, a Kárpátiától nem hallottad még vagy a Miskolci Művektől? Mert ha a Kárpátiától akkor erre azt tudom mondani,hogy nekem suliban az énekórán tananyag volt meg én nagy kárpátiás ezt ne tudnám nekem meg elkezdett a suli és így sajna nem tudom folytatni a motoros sulit, mert a pénz elment arra a sok tetves könyvre.. de majd jövőre márciusban folytathatom és akkor így már nyáron tok menni erre-arra. Mondjuk már tervem van a jövőnyárra, de van benne egy két hosszabb út is, ami viszont szerintem nem szerencsés még ilyen hamar jogsi után. de hát majd meglátjuk.
a répa annak is jó,de nem szeletelve hanem egyben! Acokor meg csak hab a tortán!
jaaaaaaa, mi 2 különböző dologról beszéltünk én nőre gondoltam, nem szó szerint lovacskára
volt olyan ,hogy telepítéskor a 12t teher autó hozzott 120mázsa halat ,mérlegjegy szerint .Én meg mint szintés sofőr megkérdeztem tőle ,hogy hogy jött el túlsúlyban?miért kérdi,miért lenne túlsújy?
hát mert úgy e 120mázsa hal vagy víznélkül van ,vagy a víz van hal nélkül,vagy az már nem 12 tonna!
a kocka cukor és a répa kocka mint jutalom falat nagyon segít.sose eröltesd ,légy hozzá türelmes ,beszélges hozzá és becézgesd közben míg megkötöd ,hogy érezze nincs baj,mejd megint egy falat.
Nem egyszerű,d eez van ...
Megértelek
milyen fajta?lipicai? fehér nincs csak szürke..
ha már horgászatnál járunk, én is dobok egy képet, 9afrikai aznap, de csak ezt a 3at hoztuk el (így is már az egyiket meg kellett venni)
hosszú történet...tavaly augusztusban kezdődött, most július elején jöttünk össze. 16, fehér , szelíd, okos, csinos, szép és még sorolhatnám
srácok a cbr954 gyári kipufogó kompatibilis az f2 kipuffal?
nem erre van a vissi holtág is? mert az egyik haver nagyon favorizálta csukázás szempontjából..