Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda infók!
A tokaji TV út elég gatya, de a kilátás kárpótol, még éccaka is!
voltunk am asszem tegnap előtt éjszaka szerencsen is.. felmentünk a tokaji TV-s izébigyóhoz éccaka aztán visszafele szétvert minket a jég
És a benzinkúton a ffi wcben nincs kézszárító :D
hát ha az lett vna amit én szeretnék, akkor ma mennék én is bobolni egyet oda.... de nem.
De egyszer akkoris Muszáj kióbálnom. Full motoros cuccban, fék nélkül, sikítva
Azon belül is a bobot ki ne hagyd! Ha fék nélkül lemész, lesz élmény!
Mint kiderült, elbasztam az egészet. 180 fokkal arrébb volt a főtengely, mint kellett volna. Nem indult be, szétszedés, úgy volt, még ma megcsinálom, erre elveszlett egy kis pöcök. Azt kerestem egy óráig mindenhol, de nem találtam meg. Ez baszta el az egész szerelést, ma kész lettem volna. Szóval most a robbanás határán vagyok Le is fexem gyorsan, holnap, világosban tiszta fejjel remélem megtalálom.
Egy párszor volt szerencsém hozzá. De egy pucolás és minden megoldódott. Mondjuk gondolom a 160 cm3-t nehezen forgatja át.
Sátoraljaújhelyben tudok ajánlani valami jó helyet? Csak a kalandpark..? Holnap ott leszek egész nap (bnővel ).
Oks, majd meglesem. Köszi a tippet!
Önindítót szedd le a blokkról, és szereld le a hátulját ahol a szénkefék vannak. A szénkefék be szoktak ragadni, és van amikor működik van amikor szar.
Tetszik tudni adni egy Tetszik-et ?
Hmmm ?
Sziasztok!

Zoli.. meg van a kresszem
profizmus akart lenni :)
előbb meg a szerelőd helyett olvastam szeretőd-et
az lenne már a proizmus....
Persze,h nem
NSR-en?
Az aksi mégis jó, most jöttem haza az akkustól, megmértük vagy 5műszerrel, még egy trabantot is be bírna indítani. Nem értem. Miért nem indul be néha önindítóval? Teker, teker, de semmi.
Segítsééééééég miért van az, hogy (pl. ma) elindultam tankolni, mentem 1km-t kb és leállt a motor magától. Nem volt még túl meleg 40-50°C kb, utána tolásra indult be (az lehet h csak a fostalicska akksim miatt) és működött szépen, nem állt le többször. Jah, és a nemrég cserélt teleszkópszimering is megadta magát ugyh ez a nap de legalább a suzukis srác intett
egy zzr 400
van egy eladó barcikai kawa 400 eladó azt akartam megtudni tőletek,hogy ismeritek-e
érdekes ha a topbikeról akarok feltölteni egy motor képét nem engedi....
Ezért nem haladsz,te kutyaütő. egyszerre csak egy dologra koncentrálj. Iszod itt az "energiaitalt",aztán meg tépkeded szét a csavarokat.
Sziasztok!
Tudtok esetleg segíteni nekem? Avi videót fel lehet tenni ide? Sötét vagyok mint az éjszaka e téren Mekkora terjedelmet lehet feltölteni?
Köszi előre is!
érdemes meghallgatni (16.30 tól)
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=1912&session_id=&g=
motor_cikk
A sör miatt pont nem remeg a kezem