Jól emlékszel hát így a környék vizsoly, gibárt, pere, hernádszentandrás, vilmány. A Hernádra én nem szeretek járni, sose fogtam még értelmes halat benne.
Na akkor elköptem magamat az engedéllyel kapcsolatban , egyébként van csak félre gépeltem .
Amennyit mostanság járok ( az éven 2x voltam), na meg a halat se nagyon viszem haza, nem nagyon veszek engedélyt 8 ezerért. Pedig úgy illene, mert nem egy nagy összeg egész évre
Én az északnál voltam (16évig) ellenőr és akkor a sajót jártam ,útána meg vele párhuzamosan is a tiszát mível tiszaparti gyerek vagyok..Mostanában Tiszaújváros (ez van közel) Tiszacsege (ott van egy ismerősöm háza) Tiszatardos (ott van egy hétvégi telkem) járok,vagy a Nagycsécsi tavunkat mert az (is)intenzíven telepített..
Hernádra szoktam Hidasnémeti és Vizsoly közötti szakaszon.
Meg holtágaira szintén a megadott szakaszon belül.
De most hogy lesz mocc, elmerészkedek talán messzebbre is majd, csak legyen kivel, mert egyedül engedély nélkül ismeretlen helyre nem szívesen megyek.
De majd csak 16 után, mikor szabin leszek
Te merre szoktál?
Úgy ahogy mondod. Most megyek szabira haza 16-tól 25-ig és ha térdig érő szél meg eső lesz akkor is kinézek a partra az hét szentség
Meg az új gépsassal fogok karikázgatni!
Szal megvannak a tervek a szabira, de nem élem bele magam, mert ismerem a szerencsémet
Nálam is favorit a pergetés aztán a match a feederrel egy szinten
Csak sajna nincs időm mostanság egyikre sem
Viszont jó hír, hogy be lett fenyítve a bank és a héten lesz lóvé, abból meg motor
Kis őszi motorozgatások még beleférnek majd, kifele menet az essox luciusok irányába
www.decalshop.hu én tőlük rendeltem a simóra, jó volt, korrekt áron, nézz szét meg szerintem lehet h csinálnak egyedi matricákat is. Itt van pár kép h milyen volt a kis szimszonkámon . Most lépek aludni, holnap kelés (legkésőbb) 6kor
Szurdoki gátnál 2.5 márna és 2.5 balin pergetve, azok már halak.
Neked mit jelent a közel? Szántón laksz ha jól emlékszem?
Amennyit mostanság járok ( az éven 2x voltam), na meg a halat se nagyon viszem haza, nem nagyon veszek engedélyt 8 ezerért. Pedig úgy illene, mert nem egy nagy összeg egész évre
Meg holtágaira szintén a megadott szakaszon belül.
De most hogy lesz mocc, elmerészkedek talán messzebbre is majd, csak legyen kivel, mert egyedül engedély nélkül ismeretlen helyre nem szívesen megyek.
De majd csak 16 után, mikor szabin leszek
Te merre szoktál?
milyen lovaitok vannak?holtartod őket?nekünk is van egy pár.)))(sógoromnak)
Meg az új gépsassal fogok karikázgatni!
Szal megvannak a tervek a szabira, de nem élem bele magam, mert ismerem a szerencsémet
Csak sajna nincs időm mostanság egyikre sem
Viszont jó hír, hogy be lett fenyítve a bank és a héten lesz lóvé, abból meg motor
Kis őszi motorozgatások még beleférnek majd, kifele menet az essox luciusok irányába