Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogod akart lenni...
borsodi de remegő kézzel hogy fogok összerakni?
A gyáriról mintáztam, ez volt a legegyszerűbb megoldás
hali terepmotorral huncutkodás a hétvégén valaki nananana
itt tudod megnézni és kiszámolni az adót....
http://motorteszt.com/site/ind...
Ahogy mondtad... egyszerű
Jó darab
Én most veszek egy olasz motort és az, hogy forgalomba helyezem( rendszám, forgalmi, vizsgáztatás, biztosítás, reg.adó stb stb benne lesz számításaim szerint olyan 200 körül. Szal nem olcsó, de azt is hozzá kell tenni, hogy még így is 500-al olcsóbbra jövök ki, mint ha itt venném bent
Mivel ma nem volt valami jó idő, gyorsan megalkottam ezt (+feldobtam a kartervédőt meg azt a féknyereg védőt vagy mit ). Kis egyszerű órácska vélemény?
cakk pakk kb mennyibe lenne 94-es és 750 cc!?
Ok, ha Szőke nem lesz féltékeny, gyere
vitka tudlak irigyelni egy ilyen csinos lány lesz a szerelőd..!
ájjjmegyek összerakomneked,én hozzáférek úgyis :D
vezérmműlánccserét már csináltam :D
Jól mondja Lúciusz, kétnyelvű adásvételi és kivonós papír, ezután szükséged lesz eredetiségvizsgára, műszaki vizsgára, új forgalmi engedélyre, törzskönyvre, rendszámra és végül regisztrációs adóra, mivel magyarországon lesz forgalomba helyezve. Elég zsíros összeg.
Ha jól tudom :adás vételi (eredeti 2 nyelvű osztrák-magyar)
az hogy ki lett vonva odakint a forgalomból
Osztrák papírost motort nehéz forgalomba helyezni?és milyen papírok szükségesek hozzá?
06307467282
gyerekek 500 adom a vasat ha valakit érdekel hívjon..
Hát nagyon remélem, de szopok vele rendesen. Sztem össze tudom rakni, csütörtökön még egy karbiszinkront is kap. A baj csak az, hogy kurvára szopás az egész. Alig férek hozzá, sötétben már nem tudom csinálni, mert nincs stek lámpám, de holnap hozok azt is, hiányos volt a manual, a két körlámpás ZXR manualjából kellett megnéznem, hogy hogy is kell összerakni. Viszont van egy gond, nem tudom hogy a francba fogok megbírkózni a főtengely végén lévő fogaskerékkel. A régi láncot nem tudom róla leszedni, az újat meg nemtom hogy fogom rárakni. Szóval überszopás Abban bízom, hogy összefelé már gyorsabban fog menni. Összerakom jól, karbiszinkron, az lesz a szivárgós próba is, és ha minden oké, akkor megyek pénteken. Mondjuk megyek ígyis úgyis Ha péntek éjfélre rakom össze, akkor is
péntekre meglesz?
ez egy kicsit (nagyon) felháborító!
http://www.boon.hu/hirek/Magya...
Nekiálltam szétkapni a gépet, vezérműláncot kell cserélnem, mert már 2500 kilóméterrel ezelőtt esedékes lett volna. Holnap, ha sokáig bírom, már össze is tudom rakni, csak ma a szerszámokkal szoptam. Meg kiderült pár turpisság megint szegény Kawasakin, pl gyorskötegelve a gyújtó trafók csavar helyett... és ahogy megnézem nem árt már neki csere, mert a feszítő mechanika igencsak a koppanás közelében feszít már.
Nem tette fel, túl nagyok sztem a képek. Holnap felrakom, mert most lépek buliba.
Itt van kép a gumikról, remélem látszik a lényeg, siettem.