Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vettem egy új dobszerkót ez eléggé OFF nem
akkor megpróbálom most arra, már csak olyan cbr-es matricát kellene szerezni, mint a képen, mert azon látszik h csomagolásban van
még csak a hírdetési képeim vannak,de holnap csinálok róla nagyobbat...
vagyis felraknám, ha lenne képem a motorodról. amik a hirdetésben vannak elég kis méretűek, nem tudsz nagyobb felbontású képet felrakni ide?
ha vársz egy kicsit egy kicsit felrakom neked photoshoppal rá h h mutatna
Mondtam én hogy ne igyál előre a bla bla....
szerintetek ez ,hogy nézzne ki kéhttp://www.vatera.hu/item/view... motoron?:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=1933&session_id=osK4pwmuRe
s12749&g=motor_cikk
Lassan indulok Barcikára. Eli? Többiek? Szegagát már elcsaltam,jöjjön már valaki még innen!
No ennyi
srácok az f2 ,(pc 25) lapkásak vagy állítócsavaros a szelep állítása?
Na tűntem,egyre jobban közelít a reggel. További szép estét!
Ez igaz
Gyenge zápor "esetleg" előferdülhet. Ennyivel Téged nem lehet elijeszteni.
Holnapra csapadékot jósolnak...
Bizakodom...
MaxxPowerben láttam egyGixxert ami ilyen volt,vmi olaszból hozott pályamotor.Hááát,mit ne mondjak. Időjárás? Hétvégén látlak?
Bíztam hozzád
Csókolom Széphölgyem! Amint írtam is,nem egy lejátszott meccs még ez. Kevin Schwatz meg az egyik kedvencem a mai napig. Egyszer a Severben vásároltunk a családdal,és egy csávókámnak egy Kevin Schwantz-os Suzuki RGv500 Gammás kabátja volt. A mai napig bosszant,hogy nem kérdeztem meg tőle,hol vette. Ha meg netán mégis Lucki-s lesz a mocc,akkor a 34-es élből rákerül,és persze feltétlen megmutatom neked is. (áskálódó gonosz manipulátorok! a motorra gondoltam )
Ebben a szélben azért figyelj a nagy tempóra. Hogy más meg öngyilkos akar lenni,az meg legyen az ő baja. Vannak azért köztünk is őrültek. Ma nekem is volt egy 198-as etap. Haver most vett egy Hyosung GT 650-et,jött,hogy próbáljam már ki,mit mondok róla. Motorjával elvoltam,nagyjából annyit tud,mint az enyémek. Persze,azért jóval nyomatékosabb. Féke viszont... Na az valami pocsék. Egy majdnem új motor,és olyan hulladék féke van,hogy én azt sem tudom,hogy engedhet ki egy gyár ilyet.
Te tudod, takarítás szempontjából nyilván nem előnyös...de a dizájn önmagáért beszél Kevin Schwantz
Ha jó idő lesz biztos benézek. Nézd meg a képeim között van egy új kép amin már a dob is rajta van. Hangja mélyebb markánsabb. Teljesítménybe nem veszek észre semmit.
még mindig nem foglalkozom vwele ...ma mentem 200-al a motorocskámmal elöször és erre elhúzott mellettem egy gép ,de még az se tudom milyen színű volt ,nem hogy a típusát...
Készülök Barcikára ezerrel. Te,,jössz? Ma összeraktam a piros motort,benne a négy zsír új kemény aluötvözet powerszelep. Már el is felejtettem,milyen kemény kis gép. A kék alul jóval gyengébb,dehát annak nem is szedtek le a hengerből . Azt viszont legalább lehet űzgélni,mert most kimondottan jól megy,és nem járatós. A szezont végigjárattam a piros géppel. Hát nem cumi? Milyen a dob? Csak a hangja más,vagy az erő is változott?
Hali! Rajta van a dob. Mehetünk hétvégén! Mi újság?