Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fene megeszi a k...va eredményét. Az a baj,erre nem is igazán tudok mit írni. Azt,hogy "kitartás"? Gondolom,sokra mész vele.
nekem eg pont a fehér tetszik...
mi történt a két képen ?gázrobbanás a gaRÁZSBAN?))
MEG JÖTT A SZEPTEMBERI N(BETEGSÉGEM MIATTI EREDMÉNYEM) SOKKAL R4OSSABB MINT A MULTKORI (BE IS RUGTAM RENDESEN ENNEK ÖRÖMÉRE ,BOCSI)...
Azt hiszem,nem kell bemutatni,miért vágyom egy ilyen fényezésre. Csakhát az a k... fehér. Kényes,nincs fénye,és-és-és,egyszerűen nem szeretem. De azért nem egy lejátszott meccs...
Ekkora szííííívást
Ennyit az én szerencsémről
Emberek!
Ki tart velem bankot robbantani?
Megba....ák a k... édes a...t ezek a mo...kos te....vek
Ha tartják azt amit ígértek már Júliusban motoroztam volna, erre most hívom őket, ....még 1 hónap mire lesz valami a pénzel. Szeptember van
Belőlünk élnek erre nagy ívbe szarnak a fejemre. Egyébként az OTP-ről van szó. Más banktól már megkaptam minden kb 3 hete ( van másik amivel kellet még) ez meg pöcsöl, húzza az időt Az éven nem sok esélyt látok, hogy mennék veletek motorozni valahova, pedig .... Na mindegy
Várom a jelentkezőket, akik szeretnének velem, jó kövér bankigazgató picsákat rugdosni
Ez is jó kép
Ez nagyon jól sikerült
Pedig ütős
Bizony az,teljes egészében. Vágyom arra,hogy egy Lucki-s fényezést összehozak rá,de nem szeretem a fehéret,és abban meg azért előfordul jócskán. Szerinted? Mi állna jobban a jószágnak?
Az évben nekem is volt pár kalandom. Kurityánban az első lánckerék lépett le a pirosról. Nem kívánom senkinek. Répáshutai placcra ráfordító kanyarban meg látom,valami elrepül az első kerék mellett a kékről,gondoltam,valami bot. (hát a f.szt) Az egyik féknyereg második csavarja volt. khm... Csináltam a féket,és b...tam meghúzni a két csavart a nyergen,hogy könnyebben bemenjenek a betétek. Meg később sem. Végül is egy csavar meglett a porban,azzal az eggyel jöttem haza. az se volt gyenge.
Akkor ez a zoli replika?
Erre a másodikra van egy válasz képem. Variáció más témára.
Jah, nem is, vagy legalábbis nem csak azt cseréltem, hanem lengővilla tengelyt, mert az aranyosi völgyben kettétört és majdnem kiesett alólam a hátsókerék.
. Itt meg 2hónapos kényszerpihi (betegség ) utáni láncszett csere meg h legyen egy jobb kép is: boldogkőváraljai vár.
Nemjóóóóó? Hát itt olyan volt a bébi.
Jó, akkor nem jó, csak h nehogy megsértve érezd magad , , , ,
Ma már megérte felkelni,még ebben a szar időben is. Ennyi elismerés már felér egy fél lebaszással. . .
egyszer a Balatonnál éjszaka(még a GSX volt meg)beleszaladtam egy frissen kikelt szúnyogcsapatba.na aztán reggel megnéztem a motort világosban még az ülés alatt is marékszámra voltak...na meg ugye a sisak meg a ruha....
uhhh, azigeeeeeeeeen szép állat
Köszi Zsolti. Sok melómban volt,mire ezt a formáját elérte az eredetileg 130 e ft-os "foscsomó". Ez a kép már két éves ,de azért próbálom ehhez hasonló állapotban tartani. Viszont azért többször hasonlít az alant elterülő bukóra,asszem érteni fogod,mire célzok.
gratulálok Zoli bá'!nagyon szép ez a motor!és milyen tiszta....főleg most az enyémhez képest
Azóta ugyan már került rá némi "ránc",de azért próbálom normális állapotban tartani.
srácok az ebayen 30dollárért vannak féktárcsák....