Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AZ SZÉP...
Akkor keresek másikat mondjuk egy xj6000 s diversion-t...
az előző tulajok leszarták, úgyh én felújítom az egészet (dugószett+tűgörgő, fékbetétek, teleszkópszimering, 2gumi lett cserélve eddig) most kezdődik a bejáratás, télre tervezem még h főtengely+hajtókarral *****ak valamit , még bírja, de már csereérett lassan, csak még nincs rá pénz. Meg persze fékolaj, váltóolaj stb... ugyh a fél életem a motorra megy el
ÚÚÚ mekkora volt a ma este Csizma, szakadt farmer, fekete póló, rövid bőrkesztyű, féldinnyehéj sisak, fekete tribal kendő és mellé egy Pannonia TL250 Deluxe Úgy néztem ki, mint aki eltévedt az 50-es évekből
neked mennyire vált be?
Mostanában ritkán van fent. Ma meg asszem kárpátia koncerten lesz B.váralján, én is most indulok
Nem sűrűn nekem amúgy is kék a repülő mítoszom
Ekk ,nem téged láttalak ,ma délután(5 körül) a nyéki tóparton egy piros pegázzal)))
Na újra itthon.Nagykanizsán dolgoztam eddig (és nem Bangkokban nyaraltam)))

vááááááááááááááááá mi lesz itt ma este xD xD xD xD xD
Igyekszem, és most esik csak le, hogy ez nem lesz annyira könnyű
nem engem, hanem Fecót akarták már egy kicsit régebben is csak nem hagytam :)
Vegyes, vegyes... A jó dolgokra meg a szimpi emberekre kell figyelni, velük foglalkozni és kész
Téged is ki akartak rakni? Pffff Megmondom őszintén ez az MMK dolog elég vegyes szájízt ad még most is. Főleg ilyenek mellett.
kössz! megpróbálom...
JOEY! a miskolci motocross SE szerelőjét sokan dícsérik és korrekt áron dolgozik! a neve Nics Robi, www.motocross-racing.hu a fórumra írj hátha olvassa:)
LaciCRM? Miahelyzetvele? Van már motor?
sziasztok vélemény tapasztalat Vor 503 ról...ma voltam egyet mengézni nagyon egybe van és jót is megy és meg akarom venni......
demikor?
Breki se jön ma be...
ééééésakkormivanmiiiii?!
hááá' milyen jó nőim vannak?
Egyszer élünk
ééééén aztán tudom, de most már nem álltam le ilyenek miatt vitatkozni, múltkor mikor ki akartak rakni magyaráztam egy sort. ha nekik így jó....
motorozásilag sztem semmi nem változik tőle, ha úgy van úgyis megyünk együtt és kész.
driftelt sárban, semmi baj nem lett szerencsére, még éjszalka lemostuk a ninnnyát, h kiderítsük mi a helyzet, az indexe jött le, azzt még a mosóban megcsináltam neki, meg egy pici repedés az idomon az index alatt. Ő meg úgy nézett ki, mint akit... :D
Hello!

Miskolcon vagy a közelében tud nekem valaki ajánlani egy jó MOTORSZERELŐT (nem gányolót) ?

Előre is kössz!
Na megyek is,rakom össze.
Élem az életem. Míg élhetem. Megvannak az új cuccok,este menni fog.
Hallod, ami megtörténhet, az veled már megtörtént