Az enyémet K. Barcikán a Fignár reklámgrafikánál. A hétvégi talinak az egyik hivatalos támogatója is egyben. Ami van rajta+felrakás,asszem 12-ből megvolt.
www.motormatricak.hu
nekem ők csinálták az összes matrica ami alul van,a ninja felirat hátul és a Bridgestone-os "B" betű az első sárvédőn volt 5700ft!
jah volt még 2db Berik-es matrica de azokat nem tettem fel.
Van egy pár reklámgrafikával foglakozó cég a megyében,szinte bármit megcsinálnak,és ami még fontosabb,nekem biztos kézzel,pontosan fel is rakták. Neten kinézed,mit akarsz,megmutatod,aztán mikor kész,viszed a motort,és felrakják rá,ahogy szeretnéd. Ennyi...
pc25 típusú azt mondta a srác f2 ,de azt csak 1994 gyártották ez pedig 1996 .09 havi....Direkt akartam egy kicsit rosszabbat venni (mível olcsóbb),de arra nem számítottam ,hogy ennyire sok baja van.Így legalább van mit csinálnom a télen ,van hova tennem a pénzem... Útána meg valami jó matrica szett kellesz rá...Legalább az tatsa egybe
Na jah . Amúgy lehet, hogy bizniszelek egy rotyogót (hová süllyedek? ) a pegaso helyett (beszámítanám). Mert elég kemény évem lesz: az éven érettségi meg nem ártana nyelvvizsgával is próbálkozni, szakdogát kell védenem, mert a gimi mellett csinálok egy okj-s cuccost is (multimédia fejlesztő) és csak arra kéne, hogy itt a környéken elszaladgáljak vele, aztán pedig gyííííííí Akorl.ra
nekem ők csinálták az összes matrica ami alul van,a ninja felirat hátul és a Bridgestone-os "B" betű az első sárvédőn volt 5700ft!
jah volt még 2db Berik-es matrica de azokat nem tettem fel.
Annak nagyobb gülüszemei vannak!
csináld meg ilyenmre éééé alapszín adott. még az is lehet hogy ugyan ilyenem lesz
béébasztam
http://bayercropscience.hu/web...