Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnapelőtt este nekem is benne volt a pakliban.Mázlifaktor erősen verte a plafont. Meglépett egy seager gyűrű,utána egy első lánckerék,aztán egy nyújtott jobbos kellős közepén kétszer beblokkolt olyan 90-es tempónál.(persze mikor jönne szembe autó,ha nem ilyenkor ) Többször nem tett próbára,szépen lelassultam,megálltam,aztán tréleren jött haza,csúfra... Szegaga meg eléggé megközelítette Pali haveromat,aki először nem,aztán annál inkább fékezett. Mindig is mondtam,,"az élethez kell egy kis szerencse is". Most nem kicsi kellett,dehát ez van...
"Milyen jó dolgom volt" Kis ferdehajlamúúú! . .
Egy évvel ezelőtt engem is kihajítottak, azért mert "nem írtál eleget az üzenőfalra". De most már úgyis Miskolcon leszek és az MMK nem pont az üzenőfalazásról szól. Van, aki egyáltalán nem ír a falra, de motorozni és bulizni megy, vele semmi gond nincs.
Na, engem meg kihajítottak az MMK-ból. Mondjuk nem csodálom.
De ki a bánatnak van mindig ideje mindenre?
Na mindegy, csak megismernek még majd, ha arra tévednék...
MMK falon láttam, hogy Alexa elesett. Hogy történt pontosan?
tegnap este milyenjó dolgom volt.... :))
Csajokkal motoroztam végig... Alexa is meg Alice is vitt, meglátogattuk sánta Balunkat a csanyikban, meg Bagirát a Stílusban, meg este még egy kicsit bandáztunk. No meg éjszaka fél egykor mentünk kútra ninját mosni. De mikor bementem csavarhúzóért már érdekesen nézett a bácsika... Jóóó volt
Az sajnos nincs, de felfesthetem, ha gondolod . Vagy csinálok Csepel1000RR-t. Nah, mentem Szerencsre. Csüssssssssssz
A kosár nem baj, ha a vázon valami Kona felirat villog mondjuk, vagy Cannondale esetleg...
kapsz érte egy bringát, még kosár is van az elején
Hello BAZmegye!
Eladó egy rettentően csodaszép Gilera XRT 600-as túragőzös! '92-es, vízhűtéses, tárcsa elöl-hátul, külseje szedett-vedett, de a motorja kifogástalan, füst-zajmentes, könnyen indul! Hobbi célokra! Ára fix: 110 eFt
Esetleg jófajta bringa csere jöhet!
Fasza gép!
Biztos mén is rendesen
Szépjónapot!
Ritkaság vas!
Legalább is én még nem láttam ilyet..
halííííí miskolci endúrósok vagy krosszosok! tud valaki hegyen völgyön át sajóbábonyra utat? az de kircsi lenne írjátok meg legyetek oly kedvesek:))))))
Most, hogy mondod, télllllllleg :):):):):)
Fel se tűnt
Ígérem szépen csinálom majd
Ha mégis elcseszem akkor is felteszem
Oké, csak nehogy drótos legyen, és szétdzsanázza a Yami formás popóját!
Hozzádvágnám én szívesen Vagy inkább felteszem ide az oldalra egy videó keretén belül az utolsó perceit? Ahogy elfüstöl
Nyugodtan húzass bele egy gumiszöget, egy kör erejéig nem lesz gáz. Csak nem minden gumis csinálja meg. Ha nem lett volna nagyon kopott, azt mondtam volna, vágd hozzám nyugodtan, nekem úgyis belső megy bele!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: szög ment a hátsó gumiba kuka?
Ki mer, merne menni vele? Javítás kizárt,túl kopott és a garázsban az új csak szerettem volna gurulni egyet a hétvégén és nem akartam még átgumizni.
Ki mit mond, erre lennék kíváncsi!
Köszönöm
Sziasztok!

A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!

Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa

Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
úgy néz ki (ha esik akkor nem megyek) kormoránon nem voltál szombaton szentandráson? Spisákot láttam...
jössz?