Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őket akartam mondani Barcikán kedves hölgyem,csak zárlatos lett a memoristick a tarkómban.
nem csak szivat a net.....
Szandrának felakadt a lemez. Na mek is csak szétnéztem itt. Ha valaki arra járna,a Bükkben leszek.
ááááá...
na szóval nem agrandésat, dew most meglestem, sztem jó, meg árban is okés. :)
én is most egy 2000es SVábbogarat néztem
na jó,de ezt már irtad...
bár ami igaz véres szájú hondás vagyok..
HOL NÉZTED? MENNYIBE FÁJ? Én a grandésoknál néztem azt a sárgát...
jeeeeeeeeeeeeeeeee
Jó vagy AAAA :D
Gratulálok!
Az én gépem is 95ös, ráadásul sokkal ritkább és mégis van hozzá alkatrész. Egyébként meg VFR-hez nem tudom mennyire kell alkatrész, mert olyan mint az óramű. A hirdetést olvasva az jön le, hogy a tulaj igényes, gondját viselte a gépnek, és őszinte, mert leírta, hogy csúszássérült. A helyedben, ha megvan a keret rá, minden további nélkül elmennék megnézni. A helyszínen több kiderül.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Csak egy kicsit félek a korától... lesz-e hozzá alkatrész stb...
mérnök informatikus
Én mindenképpen az SV-t vagy a VFR-t javaslom, azok jó kis sport-túra gépek, pont neked valók. Az ezres szerintem utcára felesleges, ha túrázós vagy, akkor meg pláne felesleges annyi erő. Engem a szívem a VFR felé húz, nyígós fogaskerekes vezérlés meg V4 ugye, különleges motor, egyénisége van. Ezen kívül rendkívül üzembiztos és nem igazán fog sok szembe jönni, pont megvan benne az, amit egy motorban keresek. Na jó, ez kicsit ömlengős lett
a suziba 27 a másikba 38.000km van.a grande moto.com on találta...
az asszony is talált nekem motort ..))) yzf 1000 r 1996, vagy egy sv 650 2000 szerintetek? nem versenyezni kell a motor!
suzit néztem sv 650 (2000) vagy 1995 vfr 750 (tudod nem vagyok híve a speed motoroknak)))
Nahát, fiatalság Van már valami konkrét elképzelés a szakot illetően?
Én is a Miskolci Egyetemen szeretném folytatni pályafutásom de még van 1 év gimi
LÁTLAK.......................
Látom... figyelsz...
Passzoljad el,aztán intézzél valami öblösebbet helyébe rekord időn belül. De azért ésszel.
úgyhogy az egyik szemem sír a másik nevet... Most kezdem csak érteni mit élt át a mi kis szandránk