Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alakul. Már hétvégén beröffent, még most megy rá a 2kerék, mert bizniszeltem 2 michelin gumit ócó pénzért (2db 20e, nagyon-nagyon keveset futott, majd teszek fel róla képet, ha érdekel ), úgyhogy ehét végén már készen lesz végre. Tokajba már megyek vele (csak lehet h be nem megyek ), megpróbálom bejáratni még az éven, kíváncsi vagyok sikerül-e. Ha lesz pénzem benyára, akkor semmi akadálya .
Jön valaki Kárpátia koncetre szombaton? Boldogkőváralján lesz, este 9-től.
Pont most nézem az olaszliszkai lincselés ítélethirdetését, szóval kicsit fel vagyok spanolva a témával kapcsolatban. Kb dögöljön meg az összes, kivéve azt a nagyon keveset, aki nem érdemli meg.
úgy látom itt csakis sárgában illene megjelenni :)
Vitka! Nem kell itt a Bahamákra menni. Menj ki a Rakacai tóhoz,ott tiszta Mexico-ban érzed majd magad. Európai jellegű embert nem nagyon látsz a "Beach"-en
Na ezt már szeressem,fiatalság. Ekk! Hogy áll a Pegaso?
Sziasztok!

Eladnám Bőrruhámat!
ha érdekelne valakit...női

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

pussz
Nálunk most jó idő van. Süt a nap, itt-ott egy-két felhő, de az semmi. Pont jó, kellemes meleg van
Ne, néhány kép a vezetéstechnikáról
Akkor jó én se fogytam el még
Hallom otthon kib....tt nagy esőzés van , kiváló szerelő idő
Még én is itt vagyok
Na ezaz, legalább a Supersport 400 kitart, ha mások nem Am ilyen időben én is szívesebben lennék a Bahamákon. A tököm kivan már a szar idővel. Igaz, a sárnak van jó oldala is, olyat verettem ma terepen a kis Samuraijal, hogy csak na. Mikor egyes felezővel kell felfelé siratni egy vízmosáson az azért már elég komoly terep
A sok újgazdagja a Bahamákon sütteti. Kinek mije van,azt. Nem baj,mi csóringerek tartjuk a lelket a topikban. Ez a Guriga is úgy eltűnt,mint Petőfi. Biztos a holdra költözött.
Hát nemtom Mert ha motoroznának vagy kufircolnának azt mondom, hogy rendben, jó kifogás, bár én is azt csinálnám. De így... tényleg el nem tudom képzelni hová tűnt mindenki
Kihalunk itt kolléga. Mi a gyász van a sok ürgével? Meg persze a csajokkal.
Pont itt
Basszátok meg,ha most ez van,télen öngyilkosok lesztek? Hol a nép?
Az amcsi kivitellel kapcsolatban csak annyit,hogy ha az 50 ezer km nem km hanem mérföld, akkor az már 80ezer km ami nem kevés egy sportmotornak! Ezt is vedd figyelembe, ne kápráztasson el a szépsége!
A fiaim kitúrtak innen,vasárnap du lesz,hogy pontosan mikor kezdődik,még nem tudom.
Én sem...de nekem is 1hét és felülök a paripára . Valaki szombaton váralja? Kárpátia koncert
mikor lesz?
Ne adj támadási felületet,és elmehetnek a p.-ba.
Sajna nem leszek ott Sirokon,de legalább vigaszdíjnak itt lesz a Miskolci salak arénában két komoly vb menő sztár salakos,Angliából,őket legalább látom majd.
S más sokszor csinálja........ s mégis engem szoonak meg........
ezért vagyok ghost köszi haver.hát britbe más........... de honaljszáritokat kerültem épp.........de még nem voot vészes.