Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennél csendesebbek vagyunk,tényleg végképp elnémul a topik. Mizu van Ghost? Hallom,vagyishogy látom,a Brit szigeteken szerezted a jogsidat,néha meg még belezavarodsz a sávokba.
Még szerelgetni sincs kedvem,pedig ezen a portán mindig akad javítanivaló.
Lassan tényleg kipusztul. Mindenki motorozik? Háááát... Szerinted, ebben a "szép"időben?
Nem hal ki a topik és senki nem motorozik sztem, mert szakad az eső
Kihal a topik emberek
Ebből is látszik, hogy mindenki motorozik csak én nem
De sebaj..... még egy hét és én is seggelek valami kawa félén
köff
A tokaji találkozóról nem tudjátok, hogy hol találok bővebb infót?
Na ez sokkal jobb a másik kettővel. Hazabeszélek, de utálhat bárki emiatt, a Honda akkor is Honda. NemKawasaki és nem Suzuki. Volt már mindegyik, amit írok, tapasztalat nem előitélet.
Én a Suzukira voksolnék. Bár azt hozzáteszem ezeknél az öreg sportgépeknél kiadásod lesz busásan, akármelyiket veszed meg.
47.000.- Ezekre.

Egyébként e szerint:

link
Hát a gratulációt köszönöm és hidd le nagyon is örültem neki, mi mondjuk kissé eláztunk de szombaton nagyon jó idő volt olyannyira,h. szarrá égtem most meg itthon ülök mindenbe fáj mindenem
Szia
Kinezetre a suzuki jobban nezz ki szerintem,viszont menj el kiprobalni öket es akkor tudni fogod(fekek,futomu,kormany,gumik)menj vele min 10km es tudni fogod.
mennyi ezeknek a teljes átírási költsége?
Mi a véleményetek erről a két gépről?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
"Végtére is megismerkedtem a Kawa kereskedelmi igazgatójával. Be is jelöltem az iwiw-en… Várom a visszaigazolást."
VISSZA LÉPET A VEVŐM...((( De így meg van a motorom,csak nem tudok nagyobbat venni..
na ilyenkor nyílik ki a bicska ...
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=1902&session_id=&g=mo
tor_cikk
Ma én is voltam este 8 körül Varbón,nagyon sokan voltak a tó körül. A haladhoz meg gratula.
Nah de én megyek is. Zoli voltam faterral Varbón és fogtam egy 2 kilós pontyot sziasztok
Hát egy nagyon jó barát, akiben teljes mértékben megbízom. Az már mellékes,h. kb 150 km van köztünk .. de legalább tudom,h. számíthatok rá.
Már közben összeállt a kép