Hello mindenki! Kicsit eltűntem, jó zsúfolt hetem volt. De ami a lényeg, hogy megvan a bőrruha, megvan a kesztyű és felvettek a Miskolci Egyetemre Nemzetközi Gazdaság és Gazdálkodás szakra, szóval OHYEAH Ezért Tokajban megduplázzuk mindenkivel a beígért pia mennyiségét
Nah ja remélem... De az majd már csak jövőszezonra jön sajnos.. úgyhogy még keresgélek.. és persze álmodozom De ha már ott lersz az alkalom, h. jöhet a "vasacska" ahogy te írtad.. akkor lesz legalább jó tanácsadóm aki segít választani
Az A korl-tal ezt a motort úgysem igazán vezethetted volna,meg azért ez nem is egy igazi kezdő motor. Majd jön neked is vmi kezelhetőbb "vasacska",amin kitanulod a mes terséget.
A korl.-ra de az nem motoros iskola hanem autós és nem is köszöntem meg a képeket amit küldtél a vasról.. szép a kicsike.. és grat hogy már van rá komolyabb érdeklődő
Csika, fehér ember nem felejt. Időközben jelentkezett egy komolynak mondható vevő a motorra,ha minden igaz,jövő héten megy a portáról. Na most hogy neki megér e még plusz egy tizest,a "horribilis" áron felül a dolog,ezt még nem tisztáztuk,meg azt sem,hogy melyik nap viszi,és ebbe beleférne e a javítási idő. Most itt tartok... Nem magyarázkodtam,mert nincs miért.
A bíróságon az ítélkezési szünet most van augusztus végéig.
A közlekedési előéletet viszont figyelembe veszik, sajnos a bíróságon is. Mint írod nem először sikerült összehoznod a feljelentést, ha két éven belül volt dolgod velük az nem hinném hogy enyhítő körülménynek számítana.
Nem először járom majd végig a bünti csökkentésének az útját. Már csak azért is megéri, mert ha az előadó átküldi a bíróságra a témát, azzal ugye időt nyersz, ergo addigis marad a papír, plusz a bíróságon szokott lenni nyáriszünet féleség, vagy 2 hónapig...
A bíróval meg ugye csak jobban lehet tárgyalni, sajnáltatni magát a parasztnak, meg érvelni...
Remélem a lehető legkevésbé rosszul sikerül majd kihozni a végére!
Most találkoztam az RGV-sünkkel :)
A közlekedési előéletet viszont figyelembe veszik, sajnos a bíróságon is. Mint írod nem először sikerült összehoznod a feljelentést, ha két éven belül volt dolgod velük az nem hinném hogy enyhítő körülménynek számítana.
A bíróval meg ugye csak jobban lehet tárgyalni, sajnáltatni magát a parasztnak, meg érvelni...