Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak addigra legyen motorom,mert most volt itt egy kis csaj akinek nagyon tetszik....szóban már meg is eggyeztünk.
Hello mindenki! Kicsit eltűntem, jó zsúfolt hetem volt. De ami a lényeg, hogy megvan a bőrruha, megvan a kesztyű és felvettek a Miskolci Egyetemre Nemzetközi Gazdaság és Gazdálkodás szakra, szóval OHYEAH Ezért Tokajban megduplázzuk mindenkivel a beígért pia mennyiségét
És ki lesz az?
Nah ja remélem... De az majd már csak jövőszezonra jön sajnos.. úgyhogy még keresgélek.. és persze álmodozom De ha már ott lersz az alkalom, h. jöhet a "vasacska" ahogy te írtad.. akkor lesz legalább jó tanácsadóm aki segít választani
Bótojjad elfele
Az A korl-tal ezt a motort úgysem igazán vezethetted volna,meg azért ez nem is egy igazi kezdő motor. Majd jön neked is vmi kezelhetőbb "vasacska",amin kitanulod a mes terséget.
Nah de lépek is mert holnap meek Varbóra.. és még lehet meek faterral transportázni is.. sziasztok
A korl.-ra de az nem motoros iskola hanem autós és nem is köszöntem meg a képeket amit küldtél a vasról.. szép a kicsike.. és grat hogy már van rá komolyabb érdeklődő
Autós iskolát? Most akkor mire is vizsgázol?
. .
Csika, fehér ember nem felejt. Időközben jelentkezett egy komolynak mondható vevő a motorra,ha minden igaz,jövő héten megy a portáról. Na most hogy neki megér e még plusz egy tizest,a "horribilis" áron felül a dolog,ezt még nem tisztáztuk,meg azt sem,hogy melyik nap viszi,és ebbe beleférne e a javítási idő. Most itt tartok... Nem magyarázkodtam,mert nincs miért.
Én is örültem,hogy így már 3d-ben is láttalak,jót dumcsiztunk.
Jó estét mindenkinek. Sikeresen elkezdtem már végre azt a rohadt autós iskolát és csak augusztus 3-án lesz a Kresz vizsgám
emlegetett szamár
Üdv! Részletek?
szerencsen én is láttam tegnapelőtt 2motoros ,,cimborát"
ahétvégén Tiszadorogma településen( szülő falum))) motoros találkozó!
és nem kűtte a telót,pedig jajde jajde
áhh.. ééétem.... :S
Remélem a lehető legkevésbé rosszul sikerül majd kihozni a végére!

Most találkoztam az RGV-sünkkel :)
OK. Az mindenképp pozitívum hogy tarkólövésre nem kell majd számítani.
Mint már írtam, nem először futok neki a dolognak, így tudomásom van róla, hogy nézik az előéletet. Azért én pozitívan állok elébe!
A bíróságon az ítélkezési szünet most van augusztus végéig.
A közlekedési előéletet viszont figyelembe veszik, sajnos a bíróságon is. Mint írod nem először sikerült összehoznod a feljelentést, ha két éven belül volt dolgod velük az nem hinném hogy enyhítő körülménynek számítana.
Nem először járom majd végig a bünti csökkentésének az útját. Már csak azért is megéri, mert ha az előadó átküldi a bíróságra a témát, azzal ugye időt nyersz, ergo addigis marad a papír, plusz a bíróságon szokott lenni nyáriszünet féleség, vagy 2 hónapig...
A bíróval meg ugye csak jobban lehet tárgyalni, sajnáltatni magát a parasztnak, meg érvelni...