Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biza nem jó. Mindenesetre a fellebbezést érdemes megpróbálni, amennyiben az anyagi helyzeteddel alá tudod támasztani (minimálbér, két gyerek vagy keveset kereső szülőkkel együtt élés) a jogsit pedig csak akkor van esélyed megtartani ha a munkavégzésedhez feltétlen kell (esetleg csak kategóriától tiltanak majd el) de ha a jogsid meghagyják akkor a pénzbírságot már nemigen fogják csökkenteni.
A csávó 50-100 között beszélt, de legnagyobb félelmem, hogy behúzkodják a jogsimat...
A ccm dolog miatt sem irigyellek.
Mit mondtak mire számíthatsz?
A keróval nem foglalkoztak, inkább a köbcenti a pobléma...
Igen.
étem
A mezei rendőr néhány csip-csup szabálysértést leszámítva nem osztogat büntetést az út mellett. Egyszerűen feljelent és majd az előadó, aki a paragrafusokkal sokkal jobban tisztában van mint a mezei járőr szépen leírja hogy mi ellen vétett a delikvens. Az előadónak van lehetősége mérlegelni a büntetés mértékét több dolog függvényében, ilyenek lehetnek például hogy egy kihalt mellékúton csak önmagadat veszélyeztetve (ehhez sincs jogod bármilyen meglepő) vagy Miskolcon a Búzán a délutáni csúcsban adtad elő a mutatványod egy tömött buszmegállóval a háttérben ahová egy véletlenül elszabaduló motor ha berongyol nem csak a járókeretes mama térgye kalácsa lesz bibis. Amennyiben a büntetés mértékét túlzónak találja aki elkövette, van lehetősége fellebbezni, aztán vagy csökkentik a bírságot, vagy nem, de egy próbát mindenképp megér majd főleg ha a vezetéstől eltiltás is szerepelni fog a büntetési tételek között. Igaz ehhez igazolni kell hogy a jogosítvány szükséges a munkavégzésedhez. Ha ilyen szintű szabálysértést követett el az ember, lehet érdemes egy ügyvéddel konzultálni. Amennyiben ráhúzzák a BTK 186§-t az egykeróért akkor az már nemigen a pénzbírság kategória lesz...
hádde nem aztmondták meg, h most akkor mivanahol?
miért nem mondtad nekik ,hogy defektes az első
Okok, ha összejön, akkor úgyis jó előre be lesz harangozva.
Hát azt énis remélni tudom csak. A Bükk mehet, illetve jöhet, kukkerolom a fórumot úgyis, majd írjátok!
Hát remélem, hogy semmi gáz nem lesz. Neked áll egy Bükközés, ha megyünk majd fel vmikor augusztusban?
Még nemtom.
Mi lett a vége? Perkálni kell? Remélem nem.
Ja. De sajnos nem lettünk puszipajtások.
Közelebbi ismeretséget kötöttél a motoros sünökkel?
Na. Ilyen szerencsét! Tegnap délután kimentem a kicsivel egy körre a városba, főutca, posta környékén felkűdtem az elejét pici kuplunggal negyedikben, faszául utazgatok ott hátsókeréken, jött a bírósági kanyar, lassan leteszem, gondoltam, de hopp, nem! Ott jön szembe 3 motoros fénye, há' csak tartom még egy kicsit, hadd lássák, milyen ügyes vagyok, hát látták...aztán elkezdtek szépen szemben jönni velem, és letereltek az út szélére, majd félórás "haverkodás" következett...
Ezt a vidit kb rongyosra néztem már. Eszméletlen.
ide csapott be a villám.. (olvass vissza... :D)
ez mi villám vagy vilá m?
a WRE igen jó választás link
Itt van kép a villámról.