Ha csak így menne, hogy pikk pakk kigondolom aztán már költözök is. De amúgy elgondolkodnék rajta, hogy valóban megérné-e? Mert most minden király és hát miért ne? No de mikor az eső meg a víz az úr, igencsak visszavágynék a jó nagy alföldre.
Akkor Akorl. jogsival milyen motort vennél? 125ösök kilőve. Az új ninja drága, meg ,,nőies" sztem. 250ben csak a sor4 szedi a lábát csak hallottam már én is sok rosszat meg jót is róla. No majd meglátjuk.
Ha nem elfogultan állok a dolgokhoz akkor azt mondom hogy zxr 250-et, de inkább semmilyen 250-es sor4-et ne vegyél. Baszott nagy mázli kell hozzá, hogy jót fogj ki. Nekem meg volt ez a baromi nagy mázli és soha semmilyen baj nem volt vele, viszont van pár ismerősöm akik már a vételárra még egy vételárnyi összeget költöttek. Ha sportmotor akkor minimum 400-as.
EKEKEKEKEKEKEKEKEKEK figyejmá ott az a kis szó hogy VOLT crm-em és itt a nagy fesztivál időszak közepén nem a VOLT fesztiválra gondoltam hanem hogy a crm már nem az én tulajdonomat képzi
a polinit is mondtam már hogy nemtudom 35 kb de sokat számít a körítés kipu karbi meg minden szar a crmben pedig minden megvolt ahhoz hogy túlpörögjön a fordulatszámmérő skáláján és úgy toljon mint azzzállat :D
minden reggel el kell vinni az ovodába...