Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod mi a baj a csupasz p.nával?

minden reggel el kell vinni az ovodába...
Ha csak így menne, hogy pikk pakk kigondolom aztán már költözök is. De amúgy elgondolkodnék rajta, hogy valóban megérné-e? Mert most minden király és hát miért ne? No de mikor az eső meg a víz az úr, igencsak visszavágynék a jó nagy alföldre.
Nem sokáig voltál kategória társ.Költözz a hegyekbe baszki,ha csak ennyi kel a dologhoz.
Oks. Nah, már itt sem vagyok. Hello!
Neked csak István.
Prof. DR. Ekk
Ha mégis lesz valami utatok Miskolcra,azért jelezd majd. Helló.
Még nem mentem el és megfejtem miért lett 21 kw. Azért mert az A1 11kw-ig szól. Köszönöm, köszönöm! Virágokat az öltözőbe, szűz lányokat az oviból...
Bocs főnök! 250-től már nem kell(ene) 2ütem... na de én süppedek, ma reggelre csak 2órát aludtam, úgyhogy hulla vagyok. Holnap jövök. csüsssssssz
250-ben csak a sor 4 szedi a lábát? Kicsit félre vagy informálva. Sőőőőt... Nem kicsit.
25 akart lenni, nem tudom hogy a gránátba lett 21 kw.
Keresnék 400-ast korlátozott papírral. 250-esből is kevés van ami forgalmiban 21kw szóval.
Akkor Akorl. jogsival milyen motort vennél? 125ösök kilőve. Az új ninja drága, meg ,,nőies" sztem. 250ben csak a sor4 szedi a lábát csak hallottam már én is sok rosszat meg jót is róla. No majd meglátjuk.
Már vártam, hogy észreveszed te kis poéta a zsenitudat megvan benned is (hoppá, csak ragadt rám egy-két szó a magyar órákról )
Ha nem elfogultan állok a dolgokhoz akkor azt mondom hogy zxr 250-et, de inkább semmilyen 250-es sor4-et ne vegyél. Baszott nagy mázli kell hozzá, hogy jót fogj ki. Nekem meg volt ez a baromi nagy mázli és soha semmilyen baj nem volt vele, viszont van pár ismerősöm akik már a vételárra még egy vételárnyi összeget költöttek. Ha sportmotor akkor minimum 400-as.
Akkor hagyd a villádat és próbáld a kanaladdal.
jah, meg bejön még a 250es fzr is. De már régóta a zxr felé húzok
Én meg ezután 250-es zxrt. De addig ki tudja még mi lesz. Az viszont biztos, hogy nem állok meg itt. Lépni szeretnék mégmégmég
Ja és a motor berúgás már nem para, a 250-es MZ-t úgy bekúdöm, hogy majd kettétörik a berúgó tengely.
Igen ez egy gyönyörűség de sajna amiatt hogy nem rendszámos, kilőve.
Mindenképpen endurót szeretnék.
Husqvarna WRE 125 vagy Yamaha TTR 250.
jóvan nem figyeltem , a villám miatt..
EKEKEKEKEKEKEKEKEKEK figyejmá ott az a kis szó hogy VOLT crm-em és itt a nagy fesztivál időszak közepén nem a VOLT fesztiválra gondoltam hanem hogy a crm már nem az én tulajdonomat képzi

a polinit is mondtam már hogy nemtudom 35 kb de sokat számít a körítés kipu karbi meg minden szar a crmben pedig minden megvolt ahhoz hogy túlpörögjön a fordulatszámmérő skáláján és úgy toljon mint azzzállat :D