Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezzel most kurvára egyet értek CRM for the win
na most mijaaaaaaaaaaaaan? már megint nálad van a crm? már kérdeztem egyszer, de megkérdezem megint. Ha jól emlékszem 160-as polini szett volt neked is rajta. Hány lóerőt produkál kábé ez a híres, neve polini? Most vettem dugószettet+tűgörgőt bele 32ezerért
és az mire lesz jó terepen ?
Te figyelj ha 125öt akarsz ajánlom a volt CRM-emet. nem részletezem mert ismeritek milyen.. egy 125 től sokkal nagyobb élmény! De azért nem 250.... egy a bibi NO rendszám

de van SM szett meg cross kerék is így utcázhatsz is ha rádjön a bolondéria szerintem nem para az 50es papír ha főleg terepeznél

nameg amiért parázol: ezen van önindító is . az EGYETLEN ! CRM ami önindítós mert én raktam rá

vedd meg az én gépem az 250 ccm-es
Mi lesz a következő?
De amúgy annyi jó van a dologban, hogy egy helybeli nagyon jó cimborám vette meg a gépet így bármikor láthatom és mehetek is vele. Ha minden jól megy jövőhéten már meg lesz az új gép.
Zoli!
Van egy rossz hírem. Úgy néz ki, hogy senki sem jár a héten már Miskolcon. Ha mégis változik valami írok, vagy hívlak.
Bááááááázz Pedig úgy imádtalak, hogy ZXR400at vettél, erre meg... francba. Hát ez van, vedd meg hamar azt az endurot, aztán gyere Tokajba, mert meg kell innunk valamit
Venni akarok helyette valami nagyon egyszerű és olcsó fenntartású endurót. 125, max 250-est. Igazából azért alakult ez így, mert már nem láttam értelmét a sportmotornak. Itt alföldön ahol kevés a kanyar, nem tudsz mást csinálni csak kimenni az egyenesbe és nyelezni. Az utak minősége nagyon korlátozza hogy merre menjek, ezért már sokszor kedvem sem volt kihozni a garázsból a gépet. Ha mégis kijöttem, mindig azt vettem észre, hogy már megint 2++
Pár km-ig fékeztem magam majd újból azt vettem észre, hogy 2++ Pályázást nem tudom megengedni anyagilag, illetve a havi 3-4 túrát sem. Igaz erre a célra alkalmatlan lett volna a zxr. Ez akkor lett volna frankó dolog ha valahol a Bükk, Mátra, Mecsek környékén lakom és nem kell sokat menni a kanyarokért. Így ebben a formában értelmét vesztette a dolog nálam. Meg unom már, hogy 10-17km-eket tekerek biciklivel horgászni és hiába a drága csilli villi motorom, nem tudom vele kimenni, mert Őt nem arra tervezték. Viszont adottak a jó terepek, földutak és talán az endurózás színesebb lesz picit. Hát nagyjából ennyi a történet.
Mi az, hogy eladtad?!
Hát az azt jelenti, hogy nincs, hogy eladtam.
Mi az, hogy nincs motorod?
Nekem perpill nincs motorom.
Akkor egy kis közvélemény-kutatás: ki jön Tokajba? Szal Black Dragon találkozó augusztus közepén. Kire lehet számítani? Emlékeim szerint jön Breki, szkráccs, lucius, axelina, a többiektől elnézést, akikre nem emléxem, de sokakkal be volt ígérve egy sör. Szóval ki jön? Kezeket fel!
Na ez az ami rám nem igaz, évente durván 4 filmet nézek meg. Egyszerűen ilyen kreatív faszagyerek vagyok.
Egyre jobb ötletek. Túl sok filmet néztél
Vagy belezzétek ki, a hátulját fabrikáljátok be lemezzel oszt kész is a szobaakvárium. És lesz mit nézegetni benne. Mindig természetfilm a halak élővilágáról.
Ez fájt . Kicseréltük a biztosítékot, így már hang van, csak kép nincs. Jó lesz rádiónak.
Hát akkor vegyétek le róla és semmi baj.
Jah, és tönkrement az egyik tévénk.
MÉG A BOTRA IS RÁ VAN ÍRVA ,VIHARBA HASZNÁLNI TILOS...az idén már meghalt 2 spori emiatt (egy csónakban) a tiszató bejáratánál bábolnán(((
Hát még az sv 650 jöhet szóba,elvégre nép motor annyi ember meg nem csalódhat..))
Volt nekünk is hasonló. Horgászni voltunk, partszélben kárászozni pecával. Egyszer csak nagy viharfelhő, pár csepp eső, de úgy látszott elmegy, nem lesz baj. Integetünk nagy vígan a 6-7 méteres szénszál botokkal, erre 20 méterre tőlünk a hangárba belebaszott a villám. Hát a szívem az kihagyott egy ütemet
Most jöttem haza, átnéztem a szomszédokhoz. Előzmény: Fent voltam az erkélyen, behúztam a ruhaszárítót (anya, tesómék kint voltak még a kocsiban, mi jöttünk be apával, mert annyira esett..) és egyszer csak volt egy nagy bumm. Akkor még nem tudtam mi az, de bekullantottam . Na igen, a villám intézte el a szomszédékat kb 15m-re tőlünk. Igen durva. Még jó, hogy nem házba csapott. Szerencsétlenségben a szerencse: a villanyoszlopot nem kapta el és ott megy a szennyvíz is, de szerencsére az sem sérült.