Ezek a kawák azért olcsók, mert egyszerűen nincs rájuk kereslet. A 400asok drágábbak, mint ők. Jó gépek amúgy, egyik ismerősömnek ilyen van, igaz ő fogkefével és nagyítóval ápolja, de baja nem volt még vele. Annyi, hogy melegszik. Mikor mennek felfelé a Mátrába és el van küldve, akkor melegszik. Pedig van menetszél meg mint, de a tetőig 2-3 szor állnak meg, mert melegszik. Am jó gépek, annyi, hogy nem voltak sosem igazán sikeresek, mert nehezek. A 195 kilós szárazsúly soknak bizonyult a superbike vb-re. Nem mentem még ilyen géppel, szóval első kézből nincs tapasztalat, ez mind az, amit hallottam még olvastam.
Nekem a mostani rövid kesztyűm volt ugyanez, az elején feszült mindenhol, nyomott a protektor, az összes él meg varrás belenyomódott a kezembe. Most meg olyan kényelmes, hogy nem igaz. Olcsó kesztyű mondjuk, de egész jó, azért veszek másikat, mert a ruhához kell.
Az én jelenlegi kesztyűmet egy 150km-s túrán avattam fel. Annyira b@sztatták a varrások a kezem,hogy azt hittem el hajítom. Ahányszor levettem,az összes varrás nyoma benne volt mélyen a kezemben. Pár alkalom után bejárult,most már le kéne cserélni,de annyira szeretem,hogy amíg lehet, nyúzom. Szóval az első pár használat alapján ne ítélj. Ja,és nem egy márka kesztyű,nem is magas szárú(ezekben a melegekben nem is kell)de jóóó.
Nagyon remélem, hogy nem fürdök be vele. Rendes a csávó, aki küldi, meg kellett mérnem a kezemet és az alapján választ méretet. Azért egy 43 ezres kesztyűnek már nem ártana kényelmesnek lenni Igaz, nem az árán múlik. Sok jót olvastam róla, és ha 20ért meg tudom szerezni, az egy igen jó üzlet.
Akkor jól bele nyúltál , 125-ért még fasza is!
Kesztyű szintén zsír.
Na ha meg lesz a gép akkor a Party-n összefutunk
Gyerünk emberek ,KI SEGÍT BE A GÁZOLAJBA NEKI?!
125 ezer, 200ról van leakciózva és eléggé fogyóban van már, ha jól tudom sikerült a pesti raktárból megcsípnem az utolsó 50est. A kesztyűt pedig egy srác intézi nekem 20ért postával, pedig újonnan 43 ezer. Nagyon remélem, hogy sikerül ezt a két dolgot bemákolni.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
bocsika...
Kesztyű szintén zsír.
Na ha meg lesz a gép akkor a Party-n összefutunk
Gyerünk emberek ,KI SEGÍT BE A GÁZOLAJBA NEKI?!