Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi volt a kétrészes ruha?
Ja h Pesten vagy. Hát akkor keresnem kell valaki mást, mert a környékről lenne jó embereket vinni, úgy jön ki jól a pénz. Ha mást nem, majd Lime Partyn találkozunk

No de akkor VAN OLYAN, AKI JÖNNE VELEM LIME PARTYRA KISBUSSZAL? Nem muszáj motort hozni, de egy még befér az enyém mellé.
Csak dzseki, nadrágot még vennem kell és kész a szerkó, addig térdvédő
A gépért meg mennék mihamarabb, de az a köcsög bank még nem utalja a píínzt, mert még fontoskodik egy kicsit. De azt mondták, hogy 2 hét kb.
Lyme Party-ban benne vagyok, rajtam ne múljon . Egyébként én Pesten tartózkodom(sőtt itt élek) jelenleg.
És ez most neked csak dzseki vagy ruha? Az enyém az ilyen (Berik Braveheart) és a kesztyű (Alpinestars GP Plus) is érkezik hozzá nemsokára, úgyhogy meglesz a cuccom pályázni. Jut eszembe, nem tudom megkaparintottad-e már a Kawát vagy sem, de ha van kedved, akkor jöhetsz velem Lime Partyra. Gázolaj árát daraboljuk, a többi úgyis ingyen van, két motor pont befér hátra.
Na mondjuk pont én kérdezem, mikor ugyan így jártam a múltkor , de mentségemre legyen, hogy a bolt tele volt tömve ruhákkal és 50-es méret nem volt zöld/fehér színben így a sárga!fekete színűt vettem meg, ami szintén fasza, szal legalább megspóroltam 1 utat
Én is ezt kérdezgetem magamtól... meg tesóm is. Gondoltam akkora az a szalon, hogy biztos van egy csomó ruhájuk. Hát nincs... csak az a pár darab, ami fel van akasztva bent. Végülis nem világvége, annyi, hogy felmentem feleslegesen és fel kell menni mégegyszer.
Miért nem csörögtél fel előtte, hogy van-e?
Na fasza, felmegyek a bőrruhámért Miskolcra, erre kiderül, hogy nincs belőle 50es
akkor 1 öntésre való cefre kb.40000ft+ főzési díj...Hát nem semmi!Akkor inkább szilvát iszom+ almát
A vége is jó, ahogy berepül a hóba. Ez a 2 se rossz egyik másik kedvenc
A legjobb a nigger gyerek a robogóval fehér sapkában.
Megmutatja hogyan kell telibeverni egy korlátot.
jó ez a videó volt pár esés ami nekem is fájt
Van barackpálesz, szőlő pálinka is van (nem [csak] törköly! ennek grappa a neve asszem) meg bor (nyammmmmm aszú )
Az meglehet ott szokott lenni, nagy üzletember az egyik kutas
Göncring láttam a kúton egy eladó szimót, de lehet, hogy csak viccből van kirakva (ára:110e)
Ho hóó az már meg van a tavalyibúú!
Nem volt ára..... hát ment a cefrébe
Szóval akinek kell egy kis szeder, barack szóljon oszt behörpintjük, azon ne múljon
Csak mennék már a Kawáért, lenne mivel menni( kicsit uncsi a BKV, MÁV meg a BMV(busz, metró villamos)
ki kell főzni pálinkának és mi meg iszuk...
Ez így van sok köcsög felvásárló összebeszél sz..anak le.!
De a szedernek remélem lesz ára(tavaly 0 bevétel), mert ha nem kivágjuk és jövőre csinálok mini cross pályát a helyén (Göncring)
erre mondják azt ,hogy az anyagi kár tetemes !
http://www.boon.hu/hirek/magya...
Éjszakai motorozás Máriapócson:
Hbmotorosok
Sajnos csak 100/21-es Dunlop és egy 130-17-as Mitas van. De ezek királyak nagyon. Kicsit nagyobb motor alá kell.
Majd visszaírok nemsokára, még válaszra várok 2-3embertől.
Illetve egy első van. Itt a cucc:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Ha kell adom a telószámot.