Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdeztem, de nincs sajna ilyen méret neki.
Az nem kell, de azért köszi! Meg vmi túra-enduro szerűséget keresgélek (mint a mitas e08)
3,75-19 -es van de ez salakmotorgumi. Viheted 2000-ért.
A 17-esből csak valami kopott 130/70-17 CBR első gumi van.
130/80-17 hátsó, első pedig 100/90-19
Ok.
Szóval a Fegyverneki Bandihoz viszem én is a motorokat mindig, nagyon korrekt és zavarbaejtően precízen dolgozik.

Ha majd szükség lesz valakinek vannak pár ezer forintos használt gumijaim is, kiakarom pucolni a pincét :)
Köszi a tippet. Gumi már megvan. A hátsó nekem amúgyis kissebb csupán 150/70-es
Szia!

A fegyigumihoz vidd Ő Miskolcon a legolcsóbb és a legszakszerűbb motorgumis. Kint van a Gálával szemben a Bosch mellett a Yamaha Miskolc udvarán.

Ha viszont gumit szeretnél venni, nekem van párban új Tomahawk gumim.

Vadonatúj Tomahawk T1 gumiabroncsszett, 120/70-17 és 180/55-17 vadonatúj eladóak.
36000 / pár
Az a baj, hogy a futófelülete jó, de öreg a gumi. 10 évesen már öregszik, repedezik a felülete. Sztem 3-4 évnél öregeb gumit ne vegyél, még te is használod egy ideig. Amit én vettem Metzeler Roadtec Z6 2008-as 2,5 mm futó 3000 ért. Hétvégén megyek érte. Ha mondasz méretet megkérdezem az eladót milyet tud ajánlani.
Azt tudja valaki, hogy miskolcon vagy környékén milyen áron dolgoznak? UIlletve elég egy jó gumis is aki jó áron szerel. Első is csereérett, azt akarom ledobni. Tavaly Angyalék cserélték, de ha jók az emlékeim nem voltak túl szerények az áraik.
Én is így jártam, kijavították kb egy éve és semmi gond. Ezt azonban mindenki magának kell, hogy eldöntse mit vállal be.
Tavalyhoz képest egész jó árban megy. 4centis átmérő fölött 180körül veszik. Még a cefrét is 130-ért. Mondjuk változnak majdnem minden nap az árak. Sok szlovák...Rátkától Hidasig megbeszélnek egy árat (minél kevesebbet adnak érte), aki meg többet akar adni érte...hát, jobb ha nem teszi hallottam már olyat, hogy megfenyegették, aki többet akart kínálni érte. Na de ki tudja...mondjuk a pletykának is van valami alapja. Magánszemélyeknek jobban megéri eladni...mondjuk nekünk nincs szerencsére csak 2 barackosunk. Holnap irány Gönc. Bocs, hosszúra sikerült
mennyi a barack?
Halihó!
Elég rég jártam itt. Gyors helyzetjelentés: holnap kelek 4-kor (barackozás) ugyh lehet h már le sem fekszem . És még valami! Venni szeretnék a motoromra gumit, de használtan, elég ha 1 évet kibír, úgyis lecserélem jövőre. Találtam is egyet. 2000-es éjvárat, repedés, javítás nincs rajta, középen 4mm futófelület. 2ezer forintocska. Vélemény?
az a gyerek is egy nemzetközi celeb jófej ember én is ismerem
Péter Ákosék....:D
Kész a fék! Sikeresen rájöttem megint, hogy mekkora szopás a légtelenítés. Őkelme nem volt hajlandó buborékolni, ezért kénytelen voltam a tartály és fékhenger közti összekötő csövet maszírozni, hogy haladjon valamit a dolog. Na meg persze olyan ügyes voltam, hogy fékolajos lett még a jövőhét is. Szóval a kezemen bőr nincs és 2 órányi légtelenítés után azt mondom, hogy fog. Kimentem egy próbakörre, gondoltam leégetem, ami a tárcsára folyt. Sikerült is, szépen megjött a fékhatás, mikor megálltam a Molon, jött az összeégett fékszag, a tárcsák meg olyan forrók voltak, hogy 30 centiről éreztem az arcommal a meleget.

Na már megint kisregényt írtam. Röviden: sok szívás, de jó lett, jobb mint volt, nem is kicsit, de haver k5 gixeréhez képest sehol nincs a fékem. Vajon ennyit tudna egy ennyi idős gép fékügyileg?
TOKAJ!A haveromnak ott van a pincéje és nagyon finom nedűt tudtok benne inni.Az állomással szemben(szeremlei hegy) állítólag ki lesz rakva egy motoros embléma (a kedvemért).3 lépcső fog van a bejárat előtt,kb közép tájt van..
A múltkor néztem már az msn kiírásodból, de akkor is szétröhögtem magam A számot ismerem egy filmből, de így nagyon nagy
ez majdnem ugyanaz amin mi voltunk itt miskolcon.csak mi a saját gépeinkkel voltunk,kevesebb bólya volt(ritkább) és mi mást is csináltunk.Qrva jó volt,megérte!
http://youtu.be/pJzC7r-ph9s
Na igen ahol pénz van meg igény.
még mi előtt bárki bármit mondana, közölném veletek hogy:

.. a madár az ász
Huhúúú végre megjöttek a fékbetétek és a fékolaj 3 hét alatt... Megyek is elkezdem megcsinálni, ha kipróbáltam, közlöm az eredményt.
Az a baj, hogy a mályi tavon, ott lehet normálisan több sátrat letenni, ahol a magánterület van, de tavaly is csúnyán elzavartak minket, szóval azt inkább kihagynám. Ezt a kiütéses cuccot igazán kihagynám, nem lenne túl jó. Viszont ha csak egy napra akartok fürdeni akkor a mályi jó választás.