Hááát épp ezt beszéljük most mi is, ma akarunk kimenni tóra de nem tudjuk hova. Horgászni a Debreceni tó út felőli részén szoktak sokan, hátrébb, meg beéjebb inkább úszni, bandázni, tavaly oda jártunk. Csak sátrazás most érdekes, mert az a baj, h nem igazán maradt pert. Az István tó mikor mi voltunk dzsuvás voolt nagyon, Középső tó ,meg összefolyt az Öreggel, oda nem szabad menni, mert kiütésesek lettek tőle az emberek. Egügyit meg nem tudom, én arra gondolnék még, h esetleg jü lenne, vagy Mályi tavat kéne még meglesni. De ha nem sürgős, lehet ma meg is nézzzük és akkor tudok még írni.
Szandra nem tudsz valami jó helyet ahol lehetne sátorozni ott valamelyik tavon nyéken? Olyan hely kellene ahová kevesen járnak, meg van egy kis árnyék. Adj tanácsot légysziiii
Na a meleget ne is emlegesd A múlt hét is ilyesmi volt, de most aztán meg lehet gyulladni. Hát naná, hogy egész nap a tűző napon vagyok. a nyakam olyan barna, hogy nem igaz. Persze azután, hogy párszor leégett. Ma a 8 óra alatt 4,5 liter folyadékot ittam meg... 15 percenként nyomtam be magam a közkút alá, vagy fejjel az esővizes hordóba, így is alig lehet kibírni. Nagyon durván meleg van.
Bírj ki még kicsit. Baszki,mi is az elmúlt 3 nap alatt 25m3 fátszedtünk össze,hoztunk be,és hordtunk szét. Ma már én is csak bukdácsoltam az erdőn,ez a meleg... kipurcant. Mondjuk nekem azért volt miért dolgozni,de ha van egy másfél millás gépparkod,az már azért tartson el. Holnaptól meg egy kis családi csavargás. Bükkszék,Sirok,Egerszalók,aztán a végére Nánás... Piros még mindig darabokban,úgyhogy nyugi. Ha már jössz a Bükkbe,akkor poroljunk már egy jót.
Avast nem vágom, de páran mondták már, hogy érdemes a Pláza parkolóházába betenni. Őr van, úgyhogy totál biztonságban lesz. Annyi, hogy onnan buszozni kell az Avasra, de annyira talán nincs messze.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Motorom szeretném szombat éjszakára biztonságban elhelyezni az Avason! Tudnátok ajánlani valamit? Ha kell persze fizetnék is!
Köszi!
Tudna valaki segíteni? Motorom szeretném szombat éjszakára biztonságban elhelyezni az Avason! Tudnátok ajánlani valamit? Ha kell persze fizetnék is!
Köszi!
Állatok, nagyon ügyesek :)
http://youtu.be/3eJL4Z8ROX4
2