Ahogy mondtad,vakvágány. Ezek a motorok nálunk is elérhetők,külf papírral már olyan 370környékétől. Tegnap is jött el mellettünk egy fehér/lila a Bükkben. Jó volt.
Hogy érted, hogy ugyanilyen géped van? YZF750R? A legendás R7? Amiből mindössze 2000 darab van a világon, mert a yamaha a homologizációhoz szükséges minimum darabot gyártotta csak, hogy aztán a WSBK-ban alázzon vele? Ember! Ha tényleg egy R7-ed van, hozzá ne nyúlj, mert egy hozzá értő ember először téged öl meg, aztán magát, ha megfaragod Tudod milyen áron mennek ezek? A múltkor 12 milláért volt egy ebay-en. Persze lehet, hogy teljesen vakvágányon járok.
Zoli is csak árnyéka volt annak,ahogy a piros döggel szokott járkálni arrafelé. Azzal vagyok igazán összeszokva,de valszleg a héten már nem lesz belőle motor,mert szerdáig meló 110%-on,utána meg Havai,,Beach,,tücsök,,köcsög. (utóbbit kihagyom)
mert ugyan ilyen gépem van és szeretném vékonyabbűá csinni a segédvűázat hogy ne legyen ilyen nagy mint a gyárin!csak vágni nem akarom!meglehet csinni?
Na várjál, mert hirtelen ránéztem és asse tom, hogy hány féle motorból van ez összerakva. A farokidom ZZR1400, a lengőkar szerintem 2004-05ös GSXR 600/750, a segédváz szerintem egyedi. Miért is kérdezed am?
http://kepesmotor.hu/yamaha-st...
valaki nem tudja hogy ezen a motorn milyen segédváz van?illetve vágás nélkül meglehet e így csinálni?és kb mennyibe van így megcsinálni?
Hát azt még nem tudom, mikor. Majd ha összejön, de várnom kell, mert még gyűjteni kell a zsebpénzhez
De mekkora hányás dolog már buszon rohadni 82 fokban, mikor elhúznak mellette a motorosok.....
üdv
YZF750R '93
YZF 750 R7 OWO2
A második a különleges
üdv
http://kepesmotor.hu/yamaha-st...
valaki nem tudja hogy ezen a motorn milyen segédváz van?illetve vágás nélkül meglehet e így csinálni?és kb mennyibe van így megcsinálni?
üdv
De mekkora hányás dolog már buszon rohadni 82 fokban, mikor elhúznak mellette a motorosok.....
De hisz az egyém csak egyhangeres.
Kéne neked 2 jó dörgő és akkor jó kis motor lenne ..)))