Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a sajátomból kiindulva. Szerintem amire ti gondoltok az az YZF-R7, mint ahogy nem ugyan az az R6 és az YZF 600R(thundercat).
Na, végre ki van már töltve az adatlap. És akkor ez nem egy R7, hanem egy sima yzf750r.
yamaha yzf 750 r de adatlap és ott van 1 ugyan olyanról kép!:)ja és 93"as
R7? Na most már tényleg nemtom mi van. Írd le lécci a motor pontos típusát és évjáratát lécci, mert így totál nemtom mire gondoljak.
jaja r7 ugy ahogy mondod!csak nem tetszik a hátulja és annyit akartam h kicsit csinosabb legyen!de akkor vágás nélkül nem lehet megoldani?

üdv
Nem vagyok egy Yamaha párti,de ez az erhét tényleg gyönyörű.
Pedig már azt hittem Mindenesetre örülök, hogy tévedtem
nem ugyan az!
YZF750R '93

YZF 750 R7 OWO2

A második a különleges
Ahogy mondtad,vakvágány. Ezek a motorok nálunk is elérhetők,külf papírral már olyan 370környékétől. Tegnap is jött el mellettünk egy fehér/lila a Bükkben. Jó volt.
Hogy érted, hogy ugyanilyen géped van? YZF750R? A legendás R7? Amiből mindössze 2000 darab van a világon, mert a yamaha a homologizációhoz szükséges minimum darabot gyártotta csak, hogy aztán a WSBK-ban alázzon vele? Ember! Ha tényleg egy R7-ed van, hozzá ne nyúlj, mert egy hozzá értő ember először téged öl meg, aztán magát, ha megfaragod Tudod milyen áron mennek ezek? A múltkor 12 milláért volt egy ebay-en. Persze lehet, hogy teljesen vakvágányon járok.
No,akkor hajrá. Mikorra ígérte a motyót? És igen,nem csak annak tűnik,rendes is. Nekem gond nélkül intézte a garis problémámat.
Zoli is csak árnyéka volt annak,ahogy a piros döggel szokott járkálni arrafelé. Azzal vagyok igazán összeszokva,de valszleg a héten már nem lesz belőle motor,mert szerdáig meló 110%-on,utána meg Havai,,Beach,,tücsök,,köcsög. (utóbbit kihagyom)
mert ugyan ilyen gépem van és szeretném vékonyabbűá csinni a segédvűázat hogy ne legyen ilyen nagy mint a gyárin!csak vágni nem akarom!meglehet csinni?

üdv
Na várjál, mert hirtelen ránéztem és asse tom, hogy hány féle motorból van ez összerakva. A farokidom ZZR1400, a lengőkar szerintem 2004-05ös GSXR 600/750, a segédváz szerintem egyedi. Miért is kérdezed am?
Szép Napot!

http://kepesmotor.hu/yamaha-st...
valaki nem tudja hogy ezen a motorn milyen segédváz van?illetve vágás nélkül meglehet e így csinálni?és kb mennyibe van így megcsinálni?

üdv
hát utána már annyira lehet nem kívánod, főleg ha egész nap azt kell csinálni. pföjjj
Nagyon gány a meki? Addig tudok ott enni, amíg nem látom mi megy hátul?
Zoli! Felhívtam ma az emberünket meg is rendelem tőle, rendesnek tűnik
Hát azt még nem tudom, mikor. Majd ha összejön, de várnom kell, mert még gyűjteni kell a zsebpénzhez
De mekkora hányás dolog már buszon rohadni 82 fokban, mikor elhúznak mellette a motorosok.....
csak zoli volt jó én csak tanultam.neked mikor lesz már motorod?Itt az próban is van egy pár klasz gép...
na örülök, akkor jók voltatok :))
Akkor annak már biztos szebb a hangja:valami motorhoz hasonló .
De hisz az egyém csak egyhangeres.
Ja,dörgő. A piros dobjai tök üresek. Azt már azért meghallod
Igazat megvallva sztem hazafelé már én sem 2 teljes hengerrel jöttem,valami betegség volt már benne.
csak most vettem észre,hogy 1 hengerrel mentem( ))) ráadásul biztos fogott a fék is..
Kéne neked 2 jó dörgő és akkor jó kis motor lenne ..)))