Élménybeszámolót kért a hölgy,hát itt egy kurta fajta. Nekem kicsit furcsa volt úgy menni,hogy nem tolnak lefelé hátulról a nagy dögökkel,sőt,mint kiderült Lucius koma most merészkedett először a Bükkbe,úgyhogy próbáltam úgy menni,hogy látótávolságon belül maradjon. (több,kevesebb sikerrel) Az én technikám (motorom)olyan,hogy azzal márpedig menni kell,egyszerűen húzza kifelé az emberből,hogy "menj,mert menni kell". Ja,meg ma már hosszas kerülgetés után csak összefutottunk pár motorossal a Mátra fórumról is. Ez sem volt rossz.
Nem volt az olyan durva,csak már a f@sz tele van ezzel a sok agyatlan barommal,aki az utakon veszélyezteti nap mint nap az ember életét. Amúgy párszor még kinézel,kicsit bememorizálod a kanyarokat,és egész jó lesz az.
haza értem,qrva jó volt .mondja ezt egy alföldi gyerek aki még most volt elöször a bükkbe motorral...
Sajnos a vége majdnem rosszul sikerült rgw számára .majdnem letaposta egy cigány gyerek a seatjával,nekem meg még oda felé volt majdnem egy frontális randevum,de azért megusztuk.
Gyere nyugodtan,nem hiszem,hogyha normálisan meg lett javítva,különösebb kínod lenne vele. Am meg a Bükkben nincs tempó. (csak viszonylagos)Kimegyünk Répáshutáig,esetleg Tárkányig,és ha érdekel,még akár te is láthatod a döntőt.
hájjjén nem csak aludni járok haza, de ha már egy hete nem aludtam egy normálisat se, azt nem szeretem (habár ma se fogok, most kaptam meg a programot.... ) 8-)
Lucius! Én még most lettem kész a motormosással,sztem csak fél 6-kor indulok,6-kor leszek azOMV kútnál. Haverok meg... Hülye vb döntő miatt nem jön az egyik,a másik meg tegnap be "kertiparti"-zott. Szegagának megvan a felmentés,ment hívogatni a lagzijába.
A fényezéssel ne foglalkozz, inkább a motor belseje érdekeljen. Ha az rendben van, a fényezés annyira nem számít, vagy legalább nem a legdrágább dolog megcsináltatni.
Sajnos a vége majdnem rosszul sikerült rgw számára .majdnem letaposta egy cigány gyerek a seatjával,nekem meg még oda felé volt majdnem egy frontális randevum,de azért megusztuk.
(meg majd egy kis élménybeszámolót)
De amúgy csak Maradra
van egy srác ,lehet ,hogy össze jön a csere,vfr750,csak a fényezése elég gatya. tiszaújvárosi.